Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 30 /15:04

Pirmadienį Kaune pasipylė avarijos: partrenkti penki pėstieji

Pirmadienį Kaune partrenkti penki pėstieji, pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.
Policija
Policija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Apie 6.30 val. A.Juozapavičiaus pr. 1977 metais gimusio vyro automobilis „Mercedes-Benz Sprinter Altas“ nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje kliudė į kelio važiuojamąją dalį išėjusią 1951 metais gimusią pėsčiąją. Moteris pristatyta į gydymo įstaigą.

Apie 7.30 val. Raudondvario pl. 1955 metais gimusio vyro vairuojamas automobilis „Volkswagen Passat“ kliudė į kelio važiuojamąją dalį išėjusią 1994 metais gimusią pėsčiąją, kuomet jai degė draudžiamas šviesoforo signalas. Moteris medikų pagalbos atsisakė.

13.06 val. gautas pranešimas, kad K.Petrausko gatvėje teisės vairuoti neturintis septyniolikmetis automobiliu „Rover“ pėsčiųjų perėjoje kliudė penkiolikmetį pėsčiąjį, kuris pristatytas į gydymo įstaigą. Vairuotojas buvo blaivus.

13.12 val. pranešta, kad A.Mickeviciaus gatvėje 1978 metais gimusi vairuotoja automobiliu „Honda CRV“ sukdama į kairę kliudė dešimtmetę mergaitę. Pirminiais duomenimis, vairuotoja blaivi.

Apie 14.40 val. Statybininkų ir S.Žukausko gatvių sankirtoje 1994 metais gimusios blaivios moters vairuojamas automobilis „Opel“ nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje kliudė 1984 metais gimusią moterį. Pėsčioji pristatyta į gydymo įstaigą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius