-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plastinių operacijų karalienei Rūtai Pranckūnaitei už sekso paslaugas skiriamos baudos jau pasiekė rekordą (nuotraukos)

Kūniškus malonumus už pinigus teikianti ir to nesigėdijanti vilnietė R.Pranckūnaitė vėl stojo prieš teismą, šįkart jai skirta maksimali bauda – 1 000 litų.
Rūta Pranckūnaitė
Rūtos Pranckūnaitės nedžiugina vizitai į teismą, o ypač – jai skiriamos baudos. / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Ketvirtadienio ankstų rytą viešumo ir nuogumo nevengiančiai plastinių operacijų karalienei R.Pranckūnaitei vėl teko apsilankyti teisme.

Ne tik erotinio masažo paslaugas jau du dešimtmečius vyrams siūlančiai 38 metų R.Pranckūnaitei pirmą kartą gyvenime skirta maksimali – 1 000 litų – bauda.

Per tris minutes administracinio teisės pažeidimo bylą išnagrinėjusi ir po pusvalandžio nutartį paskelbusi Vilniaus miesto 1-ojo apylinkės teismo teisėja Aiva Survilienė pabrėžė, kad tokia nuobauda skirtina, nes R.Pranckūnaitė už tai jau ne sykį bausta, be to, nesigaili dėl pažeidimų. R.Pranckūnaitė ne sykį viešai yra pareiškusi, kad sekso paslaugs teiks, kol nepraras „prekinės“ išvaizdos.

Teismo nutarimų Rūta niekada neskundžia, skiriamas baudas stropiai sumoka. Pernai liepą teismas jai buvo skyręs 800 litų baudą.

Pastarąjį sykį ši „plaštakė“ sostinės policijos Ekologijos ir teisės pažeidimų prevencijos skyriaus pareigūnams įkliuvo vasario 10-osios, ketvirtadienio, vakarą.

Klientu apsimetusiam pareigūnui R.Pranckūnaitė pasiūlė lytinį aktą vos už 70 litų.

Sauliaus Chadasevičiaus/15min.lt nuotr./Rūta Pranckūnaitė į teismą atvyko su darbine apranga.
Sauliaus Chadasevičiaus/15min.lt nuotr./R.Pranckūnaitė į teismą atvyko pasipuošusi darbine apranga, tačiau posėdžio metu ją kruopščiai slėpė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius