Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po 16 žmonių avarijos medikų pagalbos prireikė tik mikroautobuso vairuotojui ir vienai keleivei

Lietuvos kelių policijos tarnybos (LKPT) pirminiais duomenimis, antradienį, spalio 8 d., policija užregistravo 62 eismo įvykius mūsų šalies keliuose. Žmonės buvo sužeisti 12 eismo įvykių metu, nukentėjo 14 eismo dalyvių, tarp jų net 5 nepilnamečiai.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / LKPT nuotr.

Neblaivūs asmenys dalyvavo 4 eismo įvykiuose, viename neblaivaus vairuotojo sukeltame eismo įvykyje sužeista automobilio keleivė.

Antradienį, 11.04 val., Šiaulių r., kelyje Šiauliai–Gruzdžiai–Naujoji Akmenė, 72 m. vyras, vairuodamas mokyklinį autobusiuką „Iveco Daily“, pasijuto blogai, prarado sąmonę, dėl to 16 žmonių (beveik visi nepilnamečiai) vežantis automobilis nuvažiavo nuo kelio į laukus, įvažiavo į krūmus ir atsitrenkė į medį. Įvykio metu lūpą prasiskėlė viena nepilnametė keleivė, 17-metė mergina, vairuotojas dėl sveikatos sutrikimo paguldytas į ligoninę. Laimė, kiti autobusiuku į ekskursiją važiavę paaugliai nenukentėjo.

17.35 val. Vilkaviškio m., Statybininkų g., automobilio „Opel Insignia“ 61 m. vairuotojas, išvažiuodamas iš automobilių stovėjimo aikštelės, sukdamas į kairę nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio mopedo „Yamaha-YZF-R125“, kurį vairavo 16-metis vaikinas, ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu nukentėjo nepilnametis mopedo vairuotojas, kuris dėl daugybinių sužalojimų nuvežtas į Kauno klinikas.

20.45 val., Kalvarijos sav., rajoniniame kelyje Vilkaviškis–Kalvarija, 33 metų vyriškais, būdamas neblaivus,vairavo transporto priemonę „Audi A4 Avant“, jos nesuvaldęs nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi. Įvykio metu buvo sužeista automobilyje važiavusi neblaivi moteris, kuriai lūžo šonkauliai. Vairuotojui buvo nustatytas sunkus, 2,69 prom. girtumas, abu asmenys važiavo neužsisegę saugos diržų.

Prieš vidurnaktį, 23.29 val., Vilniuje, F.Šopeno g., sankryžoje su Sodų g., pavėžėjimo paslaugų automobilis, sukdamas į kairę, partrenkė per pėsčiųjų perėją sankryžoje bėgusį 42 m. Ukrainos pilietį, sužeistas pėsčiasis gydomas ambulatoriškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius