Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Po apiplėšimo Jonavoje nepavyksta rasti užpuolikų, pagrobusių 10 tūkst. eurų

Kauno kriminalistai jau kurį laiką tiria lapkričio pabaigoje įvykusį įžūlų plėšimą Jonavoje, tačiau nerandant įtariamųjų jiems prireikė 15min skaitytojų pagalbos.
Policijos reidas Vilniuje
Asociatyvi iliustracija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip 15min informuoja Kauno apskrities policijos Komunikacijos grupė, plėšimas Jonavoje įvyko 2016-ųjų lapkričio 20 dienos vakarą, apie 18 val, prie prie Lietavos g. 49-ojo namo.

Vyriškio tykoję du jaunuoliai užpuolė ir pagrobė jo rankinę, kurioje buvo daugiau nei 10 000 eurų, mobiliojo ryšio telefonas, planšetinis kompiuteris.

Policijos duomenimis įtariamieji yra apie 175 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, o apiplėšimo vietoje buvo su gobtuvais ant galvų ir veidus paslėpę šalikais.

Asmenis, mačiusius šį įvykį bei galinčius suteikti tyrimui reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskrities VPK telefonu (8 37) 30 35 45, (8 37) 30 34 05 arba skambinkite bendruoju pagalbos telefonu 112.

Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki dešimties metų. Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Pirmojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius