Iki -60% prenumeratai. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti

Po avarijos Panevėžyje – nesutarimai dėl eismo juostų ir kaltės

Antradienio vakarą Panevėžyje, Vilniaus gatvėje susidūrė „Volkswagen“ ir „Peugeot“. Per avariją žmonės nenukentėjo, tačiau tiek vienas, tiek kitas vairuotojas suabejojo savo kalte.
Avarija Panevėžyje
Avarija Panevėžyje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Incidentas įvyko tuomet, kai „Peugoet“ vairuotojas iš Ramygalos gatvės pasuko į Vilniaus gatvę. Tuo metu Vilniaus gatve iš paskos atvažiavo „Volkswagen“, kuris trenkėsi į „Peugeot“ galinę dalį.

„Peugeot“ automobiliu važiavo šeima su vos keturių mėnesiu kūdikiu. Vaikas per avariją nenukentėjo, buvo vežamas specialioje kėdutėje. Kiti eismo įvykio dalyviai sužalojimų taip pat nepatyrė, tačiau vairuotojai eismo įvykio deklaraciją pildyti ir skirstytis neskubėjo.

VIDEO: „Volkswagen“ ir „Peugeot“ avarija Panevėžyje

Nei vienas vairuotojas nenorėjo pripažinti savo kaltės. „Peugeot“ vairuotojas tikino, kad pasukęs į dešinę užsiėmė pirmąją eismo juostą ir toliau tęsė kelionę, kai sulaukė smūgio į galą.

„Volkswagen“ vairavęs vaikinas aiškino, kad važiavo antra juosta, o priekyje jo buvęs „Peugeot“ iš pirmosios juostos į antrą pasuko prieš pat jį.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Avarijos aplinkybes teks aiškintis policijos pareigūnams. Kelių policininkai įformino įvykį ir verdiktą dėl kaltės paskelbs po tyrimo.

Abu apgadinti automobiliai po avarijos judėti galėjo savo eiga, tad techninės pagalbos paslaugų vairuotojams neprireikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius