Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prienų rajone – moterų vairuojamų „Škoda“ ir VW kaktomuša

Penktadienį per eismo nelaimę kelyje Kaunas–Alytus sužeisti 3 žmonės. Po šios avarijos Prienų rajone policija primena apie pavasarį kylančius pavojus keliuose.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Alytaus apskrities VPK nuotr.

Penktadienį apie 10 val. 15 min. kelyje Kaunas–Alytus, Prienų r., Pakuonio seniūnijos ribose, moteris (g. 1982 m.), vairuodama „Škoda Superb“, nesuvaldė transporto priemonės, kirto ištisinę kelio ženklinimo liniją, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su iš priekio atvažiuojančiu automobiliu „VW Sharan“, vairuojamu moters (g. 1966 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo „Škoda Superb“ vairuotoja, kuriai nustatyti rankos ir kaklo sumušimai, „VW Sharan“ vairuotoja ir kartu su ja važiavęs brolis (g. 1963 m.) dėl sužalojimų išvežti į Kauno klinikas. Eismo įvykio metu vairuotojos buvo blaivios.

Geresnės oro ir eismo sąlygos vairuotojus vilioja stipriau spustelėti akceleratorių.

Nors žiemos keliami išbandymai keliuose baigėsi, tačiau pavasaris vairuotojams pateikia naujus iššūkius. Geresnės oro sąlygos, sausa kelio danga vairuotojus vilioja, kartas nuo karto stipriau spustelėti akceleratoriaus pedalą. Nereikia pamiršti ir ryškiai šviečiančios saulutės, kurios spindulių apakinti vairuotojai gali sukelti dideles eismo nelaimes.

Alytaus apskrities policija primena, kad nesvarbu koks oras, kokia kelio danga, sėsdami prie vairo prisiminkite, kad esate atsakingi ne tik už save ar kartu su jumis keliaujančius, bet ir už kitus eismo dalyvius – vairuotojus, dviratininkus, pėsčiuosius, vadeliotojus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius