Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po pareigūnų šūvių į šunis kilus skandalui, policija viešina incidento epizodą

Sekmadienį Karveliškėse aidėjo šūviai. Kaip teigia policija, jie gavo pranešimą apie šuns sužalotą moterį, o į įvykio vietą atvykusius pareigūnus užpuolė būrys agresyvių šunų, nuo jų jie buvo priversti gintis šūviais. Tačiau gyvūnų šeimininkai žiniasklaidai pasakoja, kad šunys nieko nepuolė ir buvo apšaudyti be priežasties. Siekdami įnešti daugiau aiškumo į šią situaciją, policija viešina epizodą iš šio incidento.
Stop kadras
Stop kadras / Stop kadras

„Pareigūno telefonu nufilmuotas trumpas epizodas ir pokalbis su moterį sužalojusių šunų šeimininke paneigia žiniasklaidai šios moters pasakotą istoriją“, – socialiniame tinkle „Facebook“ skelbia Lietuvos policija.

Vaizdo įrašė girdima, kaip šunų šeimininkė pareigūnui, raginančiam laikyti šunis, rėkia, kad jiems negrasina, o juos užkeikia.

Moteris taip pat aiškina, kad šunis vedžioti miške turi teisę, tačiau pareigūnas atkreipia dėmesį, jog tie šunys negali pulti žmonių.

„Išvadas galite pasidaryti patys“, – ragina policija.

VIDEO: Policija viešina incidento, kai buvo sušaudyti šunys, įrašą

Paskaičius komentarus po pasidalintu įrašu akivaizdu – išvadas visi tikrai pasidarė, tačiau jos buvo labai skirtingos, didesnė dalis gynė policininkus už jų veiksmus, tačiau kiti abejojo, ar išties buvo būtina šaudyti į gyvūnus.

„Čia geriausia frazė: “Aš jų neišlaikau„. Dar 5 šunis kitą kartą prigriebk eidama. Ir kodėl ji mano, kad jos šunys miške turi daugiau teisių nei visi kiti? Ne miesto centre gi, tai nėr ko čia vaikščiot kitiems? Nebent tai privatus jos miškas, bet kiek supratau, šis miškas tikrai ne jos“, – komentavo Monika.

Laimonas ragino kuo greičiau visiems pareigūnams išdalinti kameras, kad šiems į tokias situacijas daugiau nereikėtų veltis.

„Tikrai, ką tie pareigūnai... šaudo į šunį. Šiaip turbūt turi tris kartus įspėt, tada pykštelėt į orą, leist įkąst ir tik tuomet šaut“, – rašė Vaida.

Tačiau ne visi taip palaikė pareigūnus.

„Tu įsivaizduok, prie tavo akių sušaudo tavo mylimus augintinius, o tu drįsti pasakyt “prakeikiu„ šauliui... Kokia nemandagi, ane?“ – komentavo Greta, tačiau greit sulaukė Giedriaus atsako. – „O tu įsivaizduok, tavo mylimi šunys užpuola moterį su vaiku ir dar papildomai policijos pareigūnus tarnybos metu, o jie nušauna šunis. Kokie žudikai, ane?“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius