Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po verslininko Aurimo Rapalio nužudymo iškilo daug neatsakytų klausimų

Penktadienio naktį prabangiuose apartamentuose Kauno centre įvykusi tragedija užminė daug klausimų, į kuriuos atsakyti turėtų padėti septyniolikmečio įtariamojo apklausa. Jis šiuo metu ligoninėje gydosi pjautines rankos ir kojos žaizdas. Įtariamojo gyvybei pavojaus nėra. Palata saugoma policijos pareigūnų.
Šešėlis
Šešėlis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

15min.lt kalbinti nužudytojo šeimai artimi šaltiniai teigė, kad įvykio versijų yra keletas, tačiau aiškų atsakymų nėra iki šiol. Šeštadieni A.Rapalio artimieji ir šeimos nariai dalyvavo šv. Mišiose. Tuo metu pareigūnai artimiesiems daugiau informacijos apie nusikaltimą suteikę nebuvo.

Keliama versija, kad atėjusį asmenį ir A.Rapalį galėjo sieti darbo ar verslo reikalai, tačiau jaunas įtariamojo amžius šia versija verčia abejoti.

Šeimai delsta pranešti ir apie patį nusikaltimą. Į Kauno klinikas A.Rapalis atvežtas penktadienį paryčiais, o šeimai apie nelaimę pranešta tik šeštadienį.

Nusikaltimas įvykdytas „Bokštu“ vadinamame pastate Kauno centre. Prabangūs butai, kuriuos visą parą saugo budintis saugos tarnybos darbuotojas, prašaliečiams yra nepasiekiami. Teigiama, kad A.Rapalis įsileido septyniolikmetį asmenį, tačiau nežinoma, ar svečias buvo vienas.

Keliama versija, kad atėjusį asmenį ir A.Rapalį galėjo sieti darbo ar verslo reikalai, tačiau jaunas įtariamojo amžius šia versija verčia abejoti. Taip pat nėra aišku, ar nusikaltimui galėjo būti ruoštasi iš anksto.

Šeštadienį pareigūnai tvirtino, kad tai galėjo būti buitinis konfliktas, kurio metu griebtasi peilio. Sužalojimai rodo, kad A.Rapalis užpultas iš nugaros, sužalotas jo kaklas. Ligoninėje atsidūręs septyniolikmetis taip pat sužalotas peiliu. Supjaustyta jo ranka ir koja.

A.Rapalis buvo įmonės „Hostinger“ savininkas. Bendrovė užsienio rinkose teikia svetainių prieglobos paslaugas.

Artimieji priėmė kilnų sprendimą A.Rapalio organus leisti naudoti transplantacijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius