-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija aiškinasi, kur prapuolė Karoliui Kulikauskui ir Elžbietai Bartkevič pervestos lėšos

Šiomis dienomis Šiaulių apskrities teisėsaugininkams teko imtis tyrimų dėl galimai pasisavintų pinigų. Vienas jaunuolis už perkamus įrankius į nurodytą Elžbietos Bartkevič banko sąskaitą pervedė 220 eurų, o viena jauna moteris Karoliui Kulikauskui kaip pradinį įnašą už teikiamą paskolą pervedė 700 eurų. Rezultatas – nei įrankių, nei paskolos, nei pinigų.
Elektroninė bankininkystė
Elektroninė bankininkystė / 123rf.com

Kaip sekmadienį praneša Šiaulių apskrities VPK, pagalbos į pareigūnus kreipėsi vienas jaunuolis (gim. 1997 m.) iš Vinkšnėnų kaimo (Šiaulių r. sav.).

Pagal nukentėjusiojo pareiškimą, 2017-08-03 tiksliai nenustatytu laiku už perkamus įrankius rastus skelbime portale „Skelbiu.lt“, į nurodytą Elžbietos Bartkevič banko sąskaitą jis pervedė 220 eurų. Prekę turėjo gauti 2017-08-04, tačiau prekės negavo, o sumokėtų pinigų iki šiol neatgavo (pareiškimas gautas 2017-08-05).

Turtinė žala – 220 eurų.

Kitas panašus tyrimas atliekamas Raseiniuose, kur į pareigūnus kreipėsi viena moteris moteris (gim. 1988 m.) Raseiniškės teigimu, 2017-08-03 apie 12 val. ji, norėdama gauti paskolą, Karoliui Kulikauskui (kiti duomenys tikslinami), kaip pradinį įnašą už teikiamą kreditą, pervedė 700 eurų piniginę pašto perlaidą. Tačiau paskolos negavo, su asmeniu susisiekti nepavyksta (pareiškimas gautas 2017-08-04).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius