Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija: koronavirusas Šiaulių apskrityje pareigūnų nesupančiojo

Koronavirusas įsimetė ir į policininkų gretas, tačiau gyventojų rimčiai ir viešajai tvarkai saugoti Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato kontroliuojamoje teritorijoje pajėgų užtenka, teigiama ketvirtadienį pareigūnų paviešintame pranešime spaudai.
Šiaulių policijos kova su stereotipais
Asociatyvi iliustracija: Šiaulių policijos kova su stereotipais – gera nuotaika padės išlikti sveikiems ir pandemijos laikotarpiu. / Šiaulių AVPK nuotr.

Šiaulių apskrities policijoje pirmiesiems „COVID-19“ liga buvo diagnozuota Raseinių rajono policijos komisariato darbuotojams.

Kadangi dirbama apskrities principu, tai rajonų pareigūnams tarnybos metu tenka tarpusavyje dažnai kontaktuoti, todėl užkratas netruko atkeliauti ir iki Šiaulių. Susirgo trys čia dirbantys Lietuvos policijos mokyklos fizinio rengimo, šaudybos ir profesinės taktikos instruktoriai, Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalistai. Daliai pareigūnų teko gyventi ir dirbti saviizoliacijos sąlygomis. Situacija kasdien keitėsi – vieni pasveiko ir grįžo į tarnybą, kiti susirgo.

Šiuo metu „COVID-19“ serga 7 Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato darbuotojai, kurių 6 pareigūnai, 11 Raseinių policijos komisariato darbuotojų (iš jų pareigūnų – 10) ir vienas pareigūnas iš Radviliškio rajono policijos komisariato.

Įvertinus susiklosčiusią situaciją, darbas buvo perorganizuotas.

Siekiant mažinti tarpusavio kontaktus, kad iš rikiuotės neiškristų daugiau pareigūnų, visi, kas gali, išleisti dirbti nuotoliniu būdu, kiti pareigūnai dirba pamainomis. Daugiausia sergančių pareigūnų turinčiai Raseinių policijai talkina kitų Šiaulių apskrities policijos rajonų komisariatų ekipažai.

Raseinių pareigūnai sveiksta ir grįžta į tarnybą, tad gyventojai praretėjusių policijos gretų neturėjo pajusti.

Pamažu Raseinių pareigūnai sveiksta ir grįžta į tarnybą. Tad gyventojai praretėjusių pareigūnų gretų neturėjo pajusti ir būkštauti, kad nebebus kam užtikrinti viešosios tvarkos, pagrindo nėra. Situacija kontroliuojama visiškai – į pranešimus apie įvykius bei nusikaltimus reaguojama, eismo saugumas kontroliuojamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius