Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija paviešino dramatiškus vaizdus, kaip šaltakraujiškai išgelbėti šulinyje tūnoję tėvas su vaiku

Antradienio vakarą visos specialiosios tarnybos sukeltos ant kojų, kai sulaukė pagalbos šauksmo, tiesiogine šio žodžio prasme, iš gilaus šulinio Neravų kaime. Policijos paviešintame vaizdo įraše užfiksuota, kaip konstruktyviai, be jokios panikos ar blaškymosi, buvo organizuota mirčiai į akis žvelgusių žmonių gelbėjimo operacija.

Į šulinį įkritusius sūnų ir tėvą išgelbėjo policijos pareigūnai.

„Šį vakarą gautas pranešimas, kad Lazdijų r. Neravų k., namo kieme, į šulinį įkrito aštuonmetis berniukas ir gelbėti jį bandęs tėvas. Į nelaimės vietą pirmieji atskubėjo policijos pareigūnai, juos pasitiko sodybos savininkė, kuri grįžusi į namus, sūnų ir vyrą rado šulinyje“, – savo „Facebook“ paskyroje skelbė Lietuvos policijos atstovai, viešindami autentiškus vaizdus iš gelbėjimo operacijos.

Vyras dėkojo pareigūnams ir papasakojo, kaip įvyko nelaimingas atsitikimas.

Pasinaudoję tarnybiniame automobilyje esančia gelbėjimo virve, pareigūnai pirmiausia ištraukė vaiką, tuomet gelbėjo šulinyje likusį jo tėvą. Traukiant vyrą į įvykio vietą atvyko ugniagesiai gelbėtojai, kurie pareigūnams padėjo iškelti jį iš šulinio.

Išgelbėtas vyras dėkojo pareigūnams ir papasakojo, kaip įvyko nelaimingas atsitikimas. Sodybos savininkas dirbdamas šalia namų išgirdo sūnaus riksmą ir pamatė atidengtą kieme esantį šulinį.

Išvydęs, kad vaikas įkrito į šulinį, nieko nedelsdamas, pasiėmė ūkiniame pastate buvusią virvę ir ja nusileido gelbėti sūnaus.

Kadras iš filmuotos medžiagos/Įvykio vietoje
Kadras iš filmuotos medžiagos/Įvykio vietoje

Laimė, su savimi turėjo telefoną, kuriuo išsikvietė pagalbą, nes pats išlipti iš šulinio jėgų neturėjo.

Berniukas ir jo tėvas nesusižeidė, atsipirko tik išgąsčiu.

Lazdijų r. PK policijos pareigūnai Ovidijus Andraikėnas ir Gediminas Stankevičius džiaugėsi, kad ir vaikas ir tėvas nenukentėjo, atsipirko tik išgąsčiu.

Aštuonmetis išvežtas į ligoninę medikų apžiūrai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius