Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija paviešino miškuose rasto A.Kilkaus motociklo nuotraukas ir prašo visuomenės pagalbos

Sekmadienį iš namų išėjęs Aivaras Kilkus ketvirtadienį vis dar neatsirado. Policija kreipiasi į visuomenę prašydami pagalbos.
Aivaras Kilkus ir rastas motociklas
Aivaras Kilkus ir rastas motociklas / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Spalio 15 dieną, apie 17 val., A.Kilkus motociklu išvyko iš namų Vilniuje ir negrįžo, o jo buvimo vieta nėra žinoma, praneša Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Turimais duomenimis, spalio 15-osios popietę Aivaras Kilkus galėjo būti pastebėtas Trakuose, Trakų rajone ar Senojoje Varėnoje.

Policija prašo visuomenės pagalbos – mačiusius Aivarą Kilkų ar jo motociklą (matomą pridedamose nuotraukose), kuris buvo rastas Varėnos rajone, prašome skambinti telefonu 112 ar kreiptis tel. (8 5) 271 6030, mob. tel. +370 682 67900.

15min jau rašė, kad trečiadienį iš Vilniaus miesto 1-ojo policijos komisariato tyrimą parėmė Vilniaus AVPK Kriminalinės policijos Sunkių nusikaltimų tyrimo valdyba.

Antradienį jo motociklas buvo aptiktas apie 100 metrų atstumu nuo kelio Senoji Varėna–Daugai, miško masyve netoli Ežeriekų kaimo. Jis buvo be valstybinių numerių. Kinologas su šunimi apieškojo apylinkes, tačiau nieko nerado.

Neoficialiais duomenimis, motociklininko A.Kilkaus telefoną praeivis dar pirmadienį rado Vilniaus Titnago gatvėje. Atradęs kelis numerius jis paskambino ir perdavė radinį šeimai. Spėjama, kad nemaža dalis telefone buvusių duomenų yra ištrinti.

Baikeris ir kino pasaulio žmogus

Su žmona du mažamečius vaikus auginantis A.Kilkus yra prisiekęs baikeris, kurio didžioji dalis laisvalaikio susieta su motociklu. A.Kilkus priklausė baikerių klubui „Vorai“, tačiau iš jo prieš keletą savaičių pasitraukė.

Vis dėlto kalbintas motociklininkų klubo atstovas tikino, kad pasitraukimas iš klubo nesusijęs su mįslingu dingimu, o kas galėjo atsitikti, nė neįsivaizduoja.

Rastas jo motociklas sveria apie 300 kg, jis – išskirtinio dizaino. Tačiau kalbintas „Vorų“ klubo narys atmeta versiją, kad kažką galėjo dominti būtent motociklas, nes jo vertė nėra tokia ir didelė – apie 5 tūkst. Eur.

A.Kilkus turi geologo išsilavinimą, bet geriau yra žinomas kaip kino pasaulio atstovas. Tvirto sudėjimo vyras dirba kino operatoriaus padėjėju, dažniausiai dalyvaudavo filmuojant užsakovams iš užsienio. Pastaruoju metu jis dirbo pajūryje. Jis yra turėjęs epizodinių vaidmenų kino filmuose.

Iš namų jis išvažiavo nepranešęs šeimai, kur ir ko važiuoja bei kada grįš.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius