Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Policiją stebina ir BMW ekipažo bukumas, ir įžūlumas: vyrai kartojo nusikaltimą, už kurį teisiami

Sostinėje operatyviai sulaikyti degalų vagys atsidūrė už grotų.
Degalų vagystė: įtariamasis ir BMW su netikrais numeriais
Asociatyvi iliustracija: degalų vagystė – įtariamasis ir BMW su netikrais numeriais / Kadras iš filmuotos medžiagos

Automobilio BMW gaudynės Vilniuje baigėsi juo sprukusių vyrų sulaikymu. Policijai gerai žinomi vyrai atsidūrė areštinėje, o šiandien įtariamiesiems paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas.

Lapkričio 29 d. apie 16 val. 52 min. Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato budėtojai gavo pranešimą, kad Vilniuje, Žirmūnuose, iš degalinės pasišalino automobilis BMW, kuriuo važiavę trys vyrai prisipylė 130,18 litro degalų ir, už juos nesumokėję, išvažiavo. Degalinė patyrė 148,28 euro nuostolį.

Į šį pranešimą nedelsiant buvo sureaguota. Automobilis BMW ir jame buvę trys vyrai (gimę 1980 m., du – 1998 m.) sulaikyti Žemaitės g. Apžiūros metu automobilyje rasti 3 polietileniniai maišeliai ir 1 folijos lankstinukas su augalinės kilmės medžiaga, įtariama, narkotine medžiaga.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d.) ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti ( Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d.).

Atliktų kratų metu pareigūnai rado svetimų automobilių numerius, priemones degalų perpylimui bei kitą įrangą.

Jaunuoliai policijai žinomi – du iš jų nekart teisti už analogiškus nusikaltimus, be to, visiems jiems šiuo metu atliekamas dar vienas ikiteisminis tyrimas dėl degalų vagysčių iš degalinių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius