-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Policija sulaikė iš dviejų avarijų Naujojoje Vilnioje pabėgusį BMW vairuotoją

Du eismo įvykius sostinės pakraštyje, Naujosios Vilnios rajone, sukėlęs ir iš jų pasišalinęs BMW vairuotojas nustatytas. Vilnietis (kurio draugas turi haskį, netiesiogiai padėjusį tyrimui) atgailauja ir laukia teismo.
Įvykio vietoje
Asociatyvi iliustracija: automobilis po avarijos / Kauno policijos nuotr.

15min sulaukė Naujosios Vilnios gyventojų padėkos policijai ir redakcijai už pagalbą demaskuojant įžūlų pažeidėją, įtariamą pasišalinimu iš dviejų avarijų Darželio ir Gerovės gatvėse.

Materialinės žalos ir nemalonumų patyrę vilniečiai nebuvo praradę vilties, kad kelių erelis bus surastas ir nubaustas – šie lūkesčiai, bent jau kol kas, pildosi.

Avarijas sukėlęs vyras iš viso neturi teisės vairuoti automobilio.

Kaip informavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai, pažeidėjas jau yra apklaustas.

„Jis prisipažino dėl abiejų eismo įvykių“, – pažymi policija.

Pasak pareigūnų, protokolas kol kas nesurašytas, kadangi nėra informacijos apie padarytos žalos dydį (šie duomenys reikalingi dėl nusižengimo kvalifikavimo).

„Byla keliaus į teismą, nes vairavo neturintis teisės vairuoti asmuo“, – tvirtino Vilniaus apskrities policijos atstovai.

Kaip skelbė 15min, keli keisti nutikimai Naujojoje Vilnioje užfiksuoti 2018-01-05, naktį iš ketvirtadienio į penktadienio.

Nuo tada policija ir nukentėję gyventojai ieško naktį iš eismo įvykio pasišalinusio BMW automobilio.

Lemtingą naktį pro langą veiksmą stebėjusiems vilniečiams pasirodė, kad į kiemą Darželio gatvėje automobiliu BMW atvykę vaikinai (keleivis turėjo šunį haskį) tarsi apžiūrinėjo transporto priemonę, kaip ji atrodo po avarijos. O tada lyg tyčia padarė dar vieną avariją, iš kurios pasišalino. Netrukus vilniečių versija apie pirmąją avariją pasitvirtino: į policiją ir žiniasklaidą kreipėsi dar viena šeima, kurios transporto priemonė, stovėjusi Gerovės gatvėje, irgi buvo apgadinta.

BMW keleivio šuo haskis ir ant kėbulo paliktų žalių dažų žymės tapo „kabliukais“ šio nukentėjusiesiems nemalonaus kriminalo tyrėjams. Būtent keturkojis augintinis iš pradžių atvedė nukentėjusius žmones pas BMW savininko draugą. Haskio šeimininkas iš pradžių lyg siūlė tartis „be policijos“, tačiau netrukus jokio geranoriškumo iš jo pusės neliko.

Galiausiai BMW vairuotojas buvo rastas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius