-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policijai įkliuvo Plungės parduotuves ir užkandines švarindavęs vagiliautojas

Klaipėdos apskrities policija praneša apie polinkio vagiliauti niekaip negalintį atsikratyti 23-ejų jaunuolį. Kartą pareigūnai patikėjo jo atgaila, o jis ir vėl įkliuvo. Dabar jaunuoliui savo darbus tenka apmąstyti belangėje.
Antrankiai
Antrankiai / Šiaulių apskrities VPK nuotr.

Parnešama, kad sulaikytasis niekur nedirba, neturi nuolatinės gyvenamosios vietos ir jau  teistas už vagystes. Įtariamojo taikiniu tapdavo Plungės parduotuvės ir  greitojo maisto kavinės, vadinamosios kebabinės.

Pirmą kartą minėtas pilietis sulaikytas įsibrovęs į Plungėje, Stoties gatvėje esančią maisto prekių parduotuvę. Įtariamasis kaltę pripažino, todėl prokurorai netenkino policijos prašymo kreiptis į teismą dėl suėmimo. Šiuo metu byla jau yra perduota į teismą ir bus nagrinėjama supaprastinto proceso tvarka.

Ne pirmą kartą policijai įkliuvęs plungiškis pripažįsta padaręs visus jam inkriminuojamus nusikaltimus. 

Paleidus įtariamąjį iš policijos komisariato areštinės, po dviejų dienų jis įsibrovė į kitą maisto prekių parduotuvę, esančią Plungėje, V. Mačernio gatvėje, kur vėl buvo sulaikytas įvykio vietoje su pagrobtomis prekėmis.

Apklausų metu jis prisipažino, kad yra įvykdęs dar keletą vagysčių iš Plungės mieste esančių greitojo maisto kavinių-kebabinių. Šį kartą prokurorai tenkino policijos pareigūnų prašymą, ir Plungės rajono apylinkės teismas minėtam piliečiui paskyrė kardomąją priemonę  – suėmimą trims mėnesiams.

Šiuo metu vaikinui pateiktas įtarimas ir dėl kambario padegimo Plungėje, A. Vaišvilos gatvės bendrabutyje. Įtariamasis savo kaltės neneigia. Aiškinamasi dėl kitų šio įtariamojo padarytų nusikalstamų veikų Plungės mieste ir rajone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius