Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policijos naktis Vilniuje: be 45 minučių pilnametis prie vairo ir degantis automobilis

Sostinės policija naktį iš penktadienio į šeštadienį tradiciškai griežtai prižiūrėjo eismo dalyvius Vilniuje. Reido metu buvo sulaikyti du vairuotojai be teisių, išgėrusi „Opel Astra“ vairuotoja, pasenusį gesintuvą besivežiojantis chamas. Pareigūnams teko ir skubiai vykti prie degančio automobilio, kuris, panašu, buvo padegtas.
Temos: 2 Reidas Policija

Reidas prasidėjo Lentvario ir Galvės gatvių sankryžoje. Jau reido pradžioje įkliuvo vienas vairuotojas – buvo sustabdytas automobilis „Opel Frontera“, o jo vairuotojas iškart prisipažino, kad neturi vairuotojo pažymėjimo.

Vienu įsimintiniausių sustabdytų vairuotojų tapo nepilnametis, kuriam už 45 minučių suėjo 18 metų. Nors ir dar neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, jis sėdo prie „Renault“ automobilio vairo.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Reidas Vilniuje
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Reidas Vilniuje

Artėjant vidurnakčiui, pelenė su „Opel Astra“ karieta nespėjo grįžti namo iki vidurnakčio, nes ją sustabdė policininkai. Jie nustatė, kad pelenė prisišventė iki 0,52 prom.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Reidas Vilniuje
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Reidas Vilniuje

Dar vienas pilietis, kuris vairavo „Kia Ceed“ automobilį, užrūstino policininką savo labai grubiu, neetišku ir nekultūringu bendravimu. Grubus bendravimas pritraukė ir žurnalistų dėmesį, kuriuo jis visiškai nesidžiaugė, slėpėsi po striukės gobtuvu. Jam teks susimokėti ir dviejų eurų baudą už pasibaigusį gesintuvo galiojimo laiką.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Reidas Vilniuje
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Reidas Vilniuje

Pirmą valandą reidas persikraustė į Geležinio vilko gatvę netoli Lietuvos edukologijos universiteto žiedo. Tačiau apie 2 valandą buvo gautas pranešimas, kad Kryžiokų gatvėje į medį trenkėsi automobilis ir užsidegė.

Nuvykę pareigūnai Grūšiakalnio g. rado ugniagesių užgesintą automobilį, kuris vis dar smarkiai rūko. Paaiškėjo, kad tai „Opel Corsa“ automobilis.

Jis buvo išstumtas iš šalikelės, pastatytas skersai kelio ir, tikėtina, padegtas. Taip įtarti leidžia šalia automobilio mėtęsis langų plovimo skysčio indas su benzino kvapu.

Liudininkai teigė, kad tas automobilis seniai stovi nebenaudojamas.

VIDEO: Vilniuje Grūšiakalnio g. padegtas „Opel automobilis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius