Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Policininku apsimetęs vyras Marijampolėje iš senolio pagrobė 3 000 eurų

Šeštadienį policijos pareigūnu apsimetęs vyras Marijampolėje apgaule pateko į 1930 metais gimusio senolio namus ir pagrobė iš jo 3 000 eurų. O štai dieną anksčiau Ventoje vyras sukčiui atidavė 1 150 eurų.
Pensija
Pinigai/ Asociatyvi nuotr.

Kauno gatvėje gyvenantis marijampolietis pranešė, kad jam į namus paskambino asmuo, prisistatęs policijos pareigūnu, kuris pasakė, jog reikia patikrinti ir nufotografuoti turimus pinigus, – informuoja Policijos departamentas.

Liepos 22 d. apie 12 val. 45 min. pas vyrą atėjo nepažįstamas asmuo. Vyrui atnešus pinigus, asmuo šeimininką pastūmė, reikalavo atiduoti pinigus bei, spyręs koja, pagrobė 3 000 eurų ir pasišalino.

Nukentėjusysis dėl rankos sumušimo į gydymo įstaigas nesikreipė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo.

Sukčiavimo atvejis užfiksuotas ir Ventoje.

Liepos 21 d. apie 12.30 val. Akmenės rajone, Ventoje, 1970 m. gimusiam vyrui paskambinęs ir policijos pareigūnu prisistatęs asmuo pranešė, jog yra padaryta nusikalstama veika, susijusi su neteisėtai panaudotais asmens duomenimis.

Taip apgaulės būdu iš vyro išviliojus internetinės bankininkystės duomenis, iš sąskaitos pasisavinta 1 150 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius