Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policininkų ir mediko užpuolimu kaltinamas kandidatas į prezidentus teisme nepasirodė

Vilniaus miesto apylinkės teisme nagrinėjama byla, kur kaltinamųjų suole – Kazimieras Juraitis. Šiuo metu jis renka parašus siekdamas tapti kandidatu į prezidentus. O teisme jis atsidūrė, nes yra kaltinamas mediko ir pareigūnų užpuolimu.
Kazimieras Juraitis
Kazimieras Juraitis / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Pats K.Juraitis save pristato žurnalistu, publicistinių laidų ir filmų kūrėju. Be to jis nurodo, kad yra 7 vaikų tėvas.

Prezidentu norinčiam tapti vyrui pateikti kaltinimai pagal du Baudžiamojo kodekso straipsnius – dėl fizinio skausmo sukėlimo ir pasipriešinimo valstybės tarnautojui (LR BK 140 str. 1 d., 286 str.).

Į ketvirtadienį suplanuotą teismo posėdį kaltinamasis taip ir neatvyko. Kaip pranešė advokatas, prieš prasidedant bylos nagrinėjimui jis sulaukė K.Juraičio skambučio.

Vyras informavo susirgęs, teigė, turintis nedarbingumo lapelį nuo kovo 6 iki 13 dienos. Dėl šios priežasties kitas posėdis suplanuotas tik kovo pabaigoje.

O visa istorija prasidėjo 2017 m. vasarą. Medikai vidurdienį gavo iškvietimą, kad Vilniuje. Lenktojoje gatvėje gyvenančiam vyrui reikia pagalbos.

Atvykus į įvykio vietą, paaiškėjo, kad blogai pasijuto būtent K.Juraitis. Dėl kažkokių priežasčių vyras pasidarė agresyvus, smurtavo prieš mediką, todėl teko kviesti policijos pareigūnus.

Šie sulaikė vyrą, nuvežė jį į policijos komisariatą. Vyras skundėsi prasta sveikata, todėl buvo nuvežtas į Lazdynų ligoninę, bet medikai leido K.Juraitį pristatyti atgal į komisariatą.

Grįžęs ten jis nenusiramino, blaškėsi ir pasipriešino jį tramdyti bandžiusiems pareigūnams. Incidento metu vyras buvo neblaivus. Pats K.Juraitis savo kaltę neigia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius