-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praeivių akivaizdoje – telefoninių sukčių sulaikymo operacija

Ketvirtadienį vidurdienį prie miesto pilies Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, praėjus vos penkioms minutėms po įvykdyto nusikaltimo, sulaikė tris telefoniniu sukčiavimu įtariamus jaunuolius. Automobiliu BMW važiavusiems įtariamiesiems buvo užkirstas kelias, vyrai surakinti antrankiais.
Įtariamųjų sulaikymas
Įtariamųjų sulaikymas / Daivos Žebelienės/„Tauragės kurjerio“ nuotr.

Apie policijos pareigūnų vykdomą sulaikymo operaciją redakcijai pranešė įvykį pastebėjęs pašalietis. Atskubėjusi į įvykio vietą žurnalistė spėjo pamatyti, kaip kriminalistai apieškojo sulaikytuosius, netrukus surakintus antrankiais jie įtariamuosius nuvežė į policijos komisariatą. Sulaikomi jaunuoliai nebuvo agresyvūs.

Kaip „Tauragės kurjerį“ jau po sulaikymo operacijos informavo Tauragės policijos komisariato atstovė spaudai Rūta Janavičiūtė, policijos pareigūnai sulaikė tris jaunuolius, kurie, kaip įtariama, ką tik buvo įvykdę nusikaltimą. Jaunuoliai įtariami telefoniniu sukčiavimu – apgavę senyvo amžiaus moterį. Moteriškei į stacionarų telefoną paskambinęs asmuo prisistatė policijos pareigūnu ir nurodė, kad namuose laikomi pinigai gali būti netikri, todėl moteris juos turinti pateikti tyrimui. Moteris buvo įkalbėta esą atvykusiam pareigūnui atiduoti pinigus.

Visi sulaikytieji – pilnamečiai. Du jų policijos pareigūnams jau žinomi.

Kaip įtariama, nusikalstamu būdu įgyti pinigai buvo rasti sustabdytame automobilyje. Įtariamieji 48 valandoms sulaikyti ir yra areštinėje. Penktadienį bus sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės skyrimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius