Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą per gaisrus žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departartamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyta 17 gaisrų ir 22 atlikti gelbėjimo darbai. Ugnis ketvirtadienį pasiglemžė vieno žmogaus gyvybę.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Šis tragiškas gaisras anksti ryte kilo Vilniuje, sodų bendrijoje ,,Medikas”, Žirgo sodų 3-ojoje gatvėje esančiame V.K. sodo namelyje. Per gaisrą nudegė ir buvo išardytas pastato stogas, išdegė vidus. Gaisravietėje buvo rastas stipriai apdegęs 72 metų vyro kūnas. Nelaimės aplinkybės  tiriamos.

Ugnis ketvirtadienį nuniokojo ir daugiau gyvenamųjų būstų bei ūkinių pastatų. Štai vakare Pakruojo rajono Lygumų miestelyje, Sodo gatvėje užsiliepsnojo V.B. gyvenamasis namas. Gaisro metu sudegė medinis priestatas, apdegė pirmo ir antro aukšto laiptinės, mansarda, pertvara ir vidinės stogo konstrukcijos. Gaisro priežastis aiškinama.

Dar vienas gyvenamasis namas degė naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Šiauliuose, Beržų gatvėje. Čia per gaisrą viename kambaryje išdegė grindys, aprūko sienos ir lubos.

Ketvirtadienį vakare Prienuose, Kauno gatvėje užsidegė nustatinėjamo savininko ūkinis pastatas. Medinis pastatas sudegė, o nuo ugnies buvo išgelbėta šalia esanti malkinė.

Dar vienas ūkinis pastatas vakare liepsnojo Vilkaviškio rajono Žynių kaime. Čia ugnis nusiaubė kelioms šeimoms priklausančią didelę medinę daržinę ir viduje buvusius šiaudus bei šieną. Visų šių gaisrų priežastys tiriamos.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Šakių rajono Papartynų kaime pakelės griovyje užsidegė lengvasis automobilis Mercedes Benz 190. Gaisro metu mašina visiškai išdegė. Įvykis tiriamas.

Vilniaus gelbėtojai ketvirtadienį Vilniaus rajono Airėnų antrajame kaime iš avarijoje sulamdyto lengvojo automobilio išlaisvino prispaustą 54 metų moterį, o Šalčininkų ugniagesiai iš Aukštalaukio kaimo tvenkinio ištraukė nuskendusį 62 metų vyrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius