Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą ugnis siaubė automobilius

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 41 gaisras. Žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti.
Sudegęs automobilis
Sudegęs automobilis / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Statistika

Ketvirtadienį apie 10 val. Pakruojo rajone, Karašilio kaime, užsiliepsnojo automobilis VW Passat. Per gaisrą išdegė mašinos variklio skyrius, apdegė varikio gaubtas ir bamperis. Gaisras įsiplieskė dėl gedimo automobilio dujų įrangoje.

Apie 13 val. Alytuje, prie garažų kooperatyvo, Kernavės gatvėje, dėl trumpo jungimo mašinos elektros įrangoje, užsidegė automobilis BMW 525. Ugnis nuniokojo mašinos variklio skyrių, apdegė elektros instaliacija, automobilio kairysis sparnas ir padanga.

Apie 18.10 val. dar vienas automobilis suliepsnojo Mažeikiuose, Laižuvos gatvėje. Atskubėjus ugniagesiams, automobilis Audi 80 jau skendėjo liepsnose, tad jo išgelbėti nepavyko. Per gaisrą apdegė ir apie 4 metrus gyvatvorės. Įvykis tiriamas.

Apie 14.20 val. gaisras kilo Molėtų rajone, Sodėnų kaime stovinčiame gyvenamajame name. Gaisro metu apdegė dviejų kambarių lubos ir sienos, o gaisras įsiplieskė dėl netvarkingo dūmtraukio.

Apie 22.50 val. individualus gyvenamasis namas užsiliepsnojo ir Kėdainių rajone, Ansainių kaime. Atskubėjus ugniagesiams, pusė medinio pastato jau degė atvira liepsna. Per gaisrą nudegė pusė namo stogo, apdegė vieno kambario sienos, lova, aprūko patalpos.

Dar vienas gaisras gyvenamajame name naktį iš ketvirtadienio į penktadienį apie 1.50 val. kilo Panevėžio rajone, Bernatonių kaime, Lėvens gatvėje. Gaisro metu supleškėjo pastato stogas, išdegė mansarda, apdegė virtuvė, vandeniu buvo sulietas pirmas namo aukštas bei čia buvę namų apyvokos daiktai. Šių gaisrų aplinkybės dar aiškinamos.

Apie 23.50 val. Raseinių rajone, Dainų kaime, „Rakavos“ sodų bendrijoje, užsiliepsnojo sodo namelis su priestatu. Atskubėjus ugniagesiams, namelis jau degė atvira liepsna. Per gaisrą sudegė jo stogas ir perdegimas, išdegė vidaus apdaila, o namelio priestatą pavyko išsaugoti. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius