-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žmonės nenukentėjo

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 15 gaisrų bei atliko 14 kitų gelbėjimo darbų. Žmonių aukų ir traumų gaisruose pavyko išvengti.
Gaisro vietoje
Gaisras / Vilniaus ugniagesių nuotr.

Ketvirtadienį paryčiais, apie 4.10 val., gaisras kilo Molėtų rajone, Žvirbliškių kaime stovinčiame gyvenamajame name. Gaisro metu išdegė dalis medinės sienos, o gaisras įsiplieskė dėl krosnies bei dūmtraukio įrengimo ir jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 8.40 val. Rokiškio rajone, Pandėlyje, Klaipėdos gatvėje, užsiliepsnojo buvusios kepyklos pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, pusė pastato stogo jau degė atvira liepsna. Per gaisrą nudegė ir buvo nuardyta apie 120 kv. m stogo dangos, sukrito medinė perdanga, apdegė vidus bei čia buvęs turtas. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 12.45 val. Kaišiadorių rajone, Sevelionių kaime, užsidegė ūkinis pastatas. Gaisro metu nudegė dalis stogo dangos, apdegė medinės sienos ir lubos, o gaisras kilo dėl elektros įrangos įrengimo ir jos eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Dar vienas ūkinis pastatas apie 17.35 val. užsiliepsnojo Anykščiuose, Šilo gatvėje. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą sudegė viduje buvę namų apyvokos daiktai. Laimė, ugniagesiai spėjo išgelbėti prie degančio pastato pririštą šunį. Įvykis tiriamas.

Apie 16.40 val. Vilniuje, Svajonių gatvėje, užsidegė automobilis Renault Avantino. Gaisro metu išdegė mašinos variklio skyrius, apdegė prietaisų skydelis. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Apie 18.35 val. gaisras kilo Vilkaviškyje, Aušros gatvėje, daugiabučio namo 5-ame aukšte esančiame bute. Per gaisrą apdegė stalas, sofa, dalis grindų, aprūko buto sienos ir lubos.

Apie 22.35 val. Tauragės rajone, Mickiškės kaime, užsiliepsnojo lauko virtuvė ir prie jos priblokuota malkinė. Atskubėjus ugniagesiams, mediniai pastatai jau skendėjo liepsnose, tad jų išgelbėti nepavyko. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius