Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pravieniškėse 2-ojo sektoriaus mokiniai protaudami nugalėjo savo mokytojus

Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos 2-o sektoriaus klube vyko tikros kautynės. Jau nuo Mokytojų dienos ruoštame protų mūšyje susitiko mokytojų ir nuteistųjų komandos. Kaliniai pasirodė protingesni.
Pravieniškių pataisos namai
Asociatyvinė iliustracija: Pravieniškių pataisos namai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nuteistiesiems tai ne naujiena, nes tokie ir kitokie renginiai čia vyksta nuolat, taip pat yra ir intelektualų klubas, kurio rengiami žaidimai tapo neatskiriama nuteistųjų pozityvaus užimtumo dalimi. Tad ir šią dieną (lapkričio 10-ąją) visi buvo nusiteikę karingai.

Proto miklumą, o gal kiek laimę, išbandė penkios komandos, kurių vieną sudarė jungtinė Kaišiadorių suaugusiųjų ir jaunimo mokyklos ir Elektrėnų profesinio mokymo centro mokytojų komanda.

Paklausite, kodėl mokytojų dienai skirtas renginys vyko tik dabar? Ogi todėl, kad mokytojai, mokantys nuteistuosius, yra labai užimti, tad ne visada turi laiko dalyvauti renginiuose, kurie vyksta. Pagaliau tai įvyko! Niekas nenusivylė, nes pakako gerų emocijų, įtampos, pasakojama Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos atstovų paviešintame pranešime.

Šį kartą sėkmė lydėjo vieną nuteistųjų komandą, tad mokytojai liko antroje vietoje. Jokiu būdu tai nesugadino jiems nuotaikos, nes dabar jie trokšta revanšo!

Tokie renginiai ne tik leidžia pasitikrinti savo žinias, loginį mąstymą, sėkmę, bet ir leidžia nuteistiesiems mažinti atitrūkimą nuo visuomenės, suteikia progą pabendrauti su mokytojais neformalioje aplinkoje, praturtinti savo gyvenimą pataisos namuose dar viena prasmingai prasidėjusia diena, išreikšti savo pagarbą sunkiam ir labai reikalingam mokytojo darbui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius