Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 14 /12:11

Prie Kaišiadorių automobilis rėžėsi į važiuojantį traukinį, yra sužalotų ir žuvusių žmonių

Ketvirtadienį pervažoje ties Miežonių gyvenviete susidūrė mašina ir traukinys. 24 metų vairuotojas žuvo, o bendraamžis jo keleivis – reanimacijoje.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Ketvirtadienį 10.48 val. Bendrajame pagalbos centre telefonu 112 gautas pranešimas, kad geležinkelyje Kaišiadorys–Miežonys–Tauckūnai traukinys susidūrė su lengvuoju automobiliu.

Avarija įvyko pervažoje.

Automobilyje yra prispaustų žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Kaišiadorių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medikų pagalbos darbuotojams bei policijos pareigūnams, ketvirtadienį operatyviai pranešė BPC Alytaus skyriaus (Kaunas) specialistė.

Pirminiais duomenimis, būtent automobilis „VW Passat“ rėžėsi į keleivinio traukinio Vilnius–Klaipėda šoną. Ugniagesiams iš metalo nuolaužų išvadavus žmones, paaiškėjo, kad vienas keleivių yra žuvęs. Kitas sunkios būklės perduotas medikams.

Traukinių eismas jau atnaujintas, jis buvo sustabdytas trumpiau nei valandą.

Po vidurdienio uždengti žuvusiojo palaikai dar gulėjo greta geležinkelio. Įvykio vietoje dirbo avarijos aplinkybes tiriantys bei jos padarinius šalinantys pareigūnai ir „Lietuvos geležinkelių“ darbuotojai.

Portalo 15min.lt fotoreporteris Erikas Ovčarenko iš įvykio vietos praneša, kad automobilis „VW Passat“ judėjo kryptimi Kaišiadorių link. Avarija įvyko Miežonių pusėje. Akivaizdu, kad priekabą tempęs automobis VW į traukinį rėžėsi dideliu greičiu.

Geležinkelininkams teko pervažoje reguliuoti eismą, nes šviesoforuose nuolat mirksi raudona šviesa (avarijos metu buvo apgadinta eismo reguliavimo įranga).

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas žiniasklaidai Kęstutis Kasciukevičius papildomai informavo, kad automobilį „VW Passat“ vairavo T.L. (gim. 1988 m.), kuris žuvo, o keleivis G.T. (gim. 1988 m.) gydomas reanimacijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius