Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Prie partrenktos nepilnametės Vilniuje nesustojęs medikų ekipažas palydėtas keiksmais

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje automobilis „Citroen“ partrenkė per perėją bėgusią septyniolikmetę. Įvykyje dalyvavę žmonės garsiai keikėsi, kai pro parblokštą sužalotą merginą nesustojęs pravažiavo greitosios pagalbos ekipažas. Vis dėlto Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stoties (VGMPS) atstovai tvirtina, kad pro šalį pravažiavo ne jiems priklausantis automobilis.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min skatytoja Austra

Nelaimė Žirmūnų gatvėje Vilniuje užfiksuota maždaug 18 val. 51 min. Kelių policija pranešė, kad esant šlapiai kelio dangai ir lyjant, 44-erių metų moters vairuojamas automobilis „Citroen C4“ partrenkė per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją bėgusią 17 metų merginą.

Nepilnametė patyrė galvos smegenų sukrėtimą, bendrą kūno sumušimą ir nubrozdinimą, ji paguldyta į ligoninę.

Po šio įvykio 15min pasiekė skaitytojos laiškas, kur ji piktinasi medikų darbu.

„Mergina buvo be sąmonės, vėliau atsigavo. Pro šalį pravažiavo 3 greitosios pagalbos automobiliai, sustojo tik trečias, o iš jų tik vienas buvo su švyturėliais“, – situaciją dėsto skaitytoja Austra.

Kartu ji prideda ir vaizdo įrašą, jame akivaizdžiai matosi, kaip pro šalį su švyturėliais pralekia medikų ekipažas. Tiesa, minėto antro pro šalį pravažiavusio greitosios pagalbos automobilio įraše nesimato.

„Atvažiavę medikai suteikė pagalbą nukentėjusiajai, tačiau atsisakė suteikti pagalbą vairuotojai. Paprašius, kad apžiūrėtų vairuotoją medikas atsakė numodamas ranka: ai, kas čia ta vairuotoja. ir uždarė automobilio dureles“, – priduria Austra.

15min susisiekus su VGMPS atstovais, jie tikino, kad nežino, kam tiksliai priklauso pro šalį pravažiavę greitosios pagalbos automobiliai, tačiau patikino, kad tai tikrai nebuvo Vilniaus medikų mašina. Anot jų, Vilniaus medikai į įvykį išskubėjo vos gavę pranešimą apie jį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius