Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prokuroro kaltintą asmenį teismas nubaudė laisvės atėmimu

Kauno apygardos prokuratūros Labai sunkių nusikaltimų ikiteisminio tyrimo organizavimo skyriaus prokuroro Virginijaus Sokolovo kaltinimus dėl V. Z. tyčinio nužudymo Jonavos rajone, teismas pripažino pagrįstais.
Teismas
Teismas / Photos.com nuotr.

Kaip informuoja Generalinė prokuratūra, Kauno apygardos teismas nubaudė jonavietį 12 metų laisvės atėmimo bausme. Taip pat priteisė iš A. R. nukentėjusiajam 1 tūkst. 774 litų turtinei žalai atlyginti ir 20 tūkst. litų neturtinei žalai atlyginti.

Ikiteisminį tyrimą atlikę Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai kartu su prokurorais nustatė, kad 2008 m. spalio 1 d. Jonavos rajone Panerių kaime, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio konfliktavo dėl asmeninių nesutarimų su V. Z. ir  jį tyčia nužudė.

Kaltinamasis kaltu, padaręs jam inkriminuojamą nusikaltimą, prisipažino. Jis nurodė, kad gyveno pas D. A., kuriai padėdavo ūkio darbuose, tiesa, kartais drauge ir išgerdavo.

V. Z. jis pažinojo iš matymo, žinojo ir tai, kad jis dirba lentpjūvėje sargu. Neretai jie išgerdavo ir trise (D. A., V. Z., A. R). Su V. Z. vyriškis anksčiau nekonfliktavo, o su D. A. kartais susipykdavo, tačiau, pasak jo, moters nemušė.

Už anksčiau įvardintą nusikalstamą veiką baudžiamasis įstatymas numato laisvės atėmimo bausmę nuo septynių iki penkiolikos metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius