Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pykčio kelyje protrūkis: Panevėžyje įniršęs „Audi“ vairuotojas daužė jam neįtikusio SAAB langus

Trečiadienį Panevėžyje užfiksuotas incidentas, per kurį vienas vairuotojas auklėjo kitą. Kelyje konfliktas įsižiebė tarp „Audi“ vairavusio vyro ir prie SAAB vairo sėdėjusios merginos.
Stop kadras
Stop kadras

Su 15min redakcija susisiekęs ir filmuotą medžiagą perdavęs panevėžietis Sigitas pasakojo, kad incidentas užfiksuotas Anykščių ir Respublikos gatvių sankryžoje. Tačiau pasak liudininko, konflikto užuomazgos įvyko kiek anksčiau, dar Kranto gatvėje.

Kaip vėliau pasakojo SAAB vairavusi mergina, ji Kranto gatvėje stabtelėjo išlaipinti keleivių. Šis veiksmas nepatiko iš paskos važiavusiam „Audi“ vairuotojui. „Audi“ vairavęs vyras pabandė SAAB apvažiuoti šaligatviu, tačiau jam to padaryti nepavyko. Būtent ši situacija taip pat nufilmuota vaizdo registratoriumi.

Kiek vėliau vaizdo įraše matyti ir pats įniršio protrūkis. Respublikos ir Anykščių gatvių sankryžoje užstatęs kelią SAAB automobiliui, „Audi“ vairuotojas išlipa ir kelis kartus trenkia į kairės pusės langą. Pasak SAAB vairuotojos, smūgiuota buvo metaliniu daiktu, tačiau lango „Audi“ vairuotojas iškulti nesugebėjo.

Šio įvykio aplinkybes aiškinasi Panevėžio policija.

VIDEO: Vairuotojų konfliktas Panevėžyje: į darbą vyras paleido kumščius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius