Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radę į griovį įvažiavusį „VW Golf“, Telšių policininkai vos suskaičiavo visus jo vairuotojo pažeidimus

Griovyje pasibaigusi Telšių rajono gyventojo kelionė išaiškino aibę pažeidimų ir užtraukė tūkstantines baudas.
„VW Golf“ avarija prie Tausalo ežero
„VW Golf“ avarija prie Tausalo ežero / Telšių policijos nuotr.

Kaip pirmadienį praneša Telšių apskrities policija, dar birželio 14 d., 9.47 val. gautas pranešimas, kad miško kelyje link Tausalo ežero pastebėta nuo kelio nuvažiavusi lengvoji mašina. Nuvykę policijos pareigūnai miško keliuke aptiko į griovį įvažiavusį automobilį „VW Golf“ be galinių valstybinių numerių.

Automobilyje bei aplink jį žmonių nesimatė.

Pagal ant automobilio priekinio bamperio pritvirtintus valstybinius numerius, ieškant automobilio savininko, nustatyta, kad  esančiais valstybiniais numeriais registruotas ne tos markės automobilis – ne „VW Golf“, kuris įvažiavęs į griovį, o „Mazda 323“.

Telšių policijos nuotr./„VW Golf“ avarija prie Tausalo ežero
Telšių policijos nuotr./„VW Golf“ avarija prie Tausalo ežero

Pasitelkus pagalbon specialiąsias priemones ir iš griovio ištraukus automobilį, pagal kėbulo identifikavimo numerį nustatyta, kad „VW Golf“ automobilis registruotas kitu valstybiniu numeriu ir jis priklauso piliečiui E.R. (gimęs 1980 m.). Susisiekus su juo, šis pateikė automobilio pirkimo-pardavimo sutartį, kur nurodoma, jog transporto priemonės savininkas – L.Š. (gimęs 1994 m., gyv. Telšių r., Gaudikaičių kaime).

Automobilio savininkui atvykus į komisariatą, paaiškėjo, kad jis neturi teisės vairuoti transporto priemonės, automobiliui „VW Golf“ neatlikta privalomoji techninė apžiūra, o ant transporto priemonės uždėti suklastoti, ne tai transporto priemonei priklausantys valstybiniai numeriai. Be to, automobilio vairuotojas, įvažiavęs į griovį, pasišalino iš eismo įvykio vietos.

Aibę administracinių teisės pažeidimų įvykdžiusiam L.Š. pradėta administracinė teisena pagal ATPK 123 str. 1 d., 123 str. 3 d., 127 str. 2 d., 128 str. 1 d., 130 str. 1 d.

Automobilis po eismo įvykio nutransportuotas į saugojimo aikštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius