Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 11 24 /15:00

Radviliškio rajone – mįslinga mirtis: gyventojas apdegęs, nors gaisro namuose nebuvo

Lapkričio 23 d. 16.25 val. Radviliškio r., Pušinavos k., gyvenamojo namo kambaryje, rastas mirusio apdegusio vyro, gim. 1943 m., kūnas. Dėl ko palaikai, kaip mini policija, buvo apdegę, dar aiškinamasi, tikslią pensininko mirties priežastį nustatyti padės ir teismo medicinos ekspertai.
Asociatyvi iliustracija
Asociatyvi iliustracija / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Taip lakoniškai apie nutikimą rašoma Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio ketvirtadienį viešintame pranešime.

Glausta informacija fiksuota ir Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento skelbiamoje įvykių kronikoje.

2022-11-23 pavakarę, 16.22 val. Radviliškio rajone gelbėtojai sulaukė iškvietimo, kad Pušinavos kaime (Tyrulių sen.), vieno namo viduje yra žmogus, kuris neatidaro durų. Buvo reikalinga pagalba policininkams, skubėjusiems patekti į vidų.

Atvykę gaisrininkai panaudojo rankinį įrankį ir atidarė duris.

Į namą įleisti medikai viduje rastam vyriškiui be gyvybės ženklų konstatavo mirtį.

Turimais duomenimis, lapkričio 23 d. Tyrulių mstl. seniūnas sulaukė vieno gyventojo skambučio, kuris pasakė, kad jau apie 3 dienas nemato savo kaimyno: „Jo namo durys užrakintos, o per langus nieko nesimatė, nes buvo jau sutema.“

Prie nurodyto namo atvykęs seniūnas, su žibintuvėliu pašvietęs per langą, pamatė prie stalo sėdintį sukniubusį, apdegusį vyrą.
Atvykę ugniagesiai atidarė namo duris, kurios buvo iš vidaus užkabintos tik kabliuku.

Vidun įėję tarnybų darbuotojai pajuto aitrų nuodėgulių kvapą, o prie stalo sukniubęs vyriškis nuo kojų iki galvos buvo apanglėjęs.

Įėjus į vidų, pasijuto aitrus nuodėgulių kvapas, o prie stalo sėdintis vyras nuo kojų iki galvos buvo apanglėjęs. Vyras gyveno vienas. Kokia esminė, pradinė mirties priežastis, medicinos ekspertai dar tiria. Neatmetama, kad galbūt žmogui sutriko sveikata ir iš rankų iškritusi nuorūka arba šalia stovėjusi žvakė jį padegė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius