Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Rytinio reido herojus – girtas pas paneles į pirtį važiavęs dviratininkas

Rytinis sostinės pareigūnų reidas kelias valandas nedavė ramybės Rudaminos eismo pažeidėjams. Už tai, kad vairavo girtas, buvo nubaustas dviračiu važiavęs vyras.
Rytinis reidas
Rytinis reidas / Viktorijos Savickos nuotr.
Temos: 2 Alkoholis Reidas

Rudaminoje kelias valandas nuo pat ryto darbavęsi pareigūnai sustabdė kelis asmenis, neturinčius teisės vairuoti, ir keletą išgėrusių asmenų.

Pareigūnai taip pat nepraleido pro akis traktorių bei dviračių vairuotojų. Tikrino visų blaivumą ir dokumentus.

Skaudžiausiai kliuvo vienam dviratininkui, kuriam alkoholio matuokliu nustatytas 2,50 prom. girtumas. Pareigūnai jį nubaudė 150 eurų bauda.

Pamatęs, kad už tą pačią sumą gali gauti ir nemažai dėmesio, dviratininkas mielai dalijo interviu. Jis tvirtino nesitikėjęs, kad bus stabdomas.

Vėliau pareiškė, kad gavo 1000 eurų baudą, o šiuo metu važiavo į balių, kuriame jo laukia daugybė merginų ir pirtis.

Dieną prieš tai, jau ne per reidą, Vilniaus pareigūnai prie Maišiagalos sustabdė automobilį „Škoda Oktavia“, kuri vairavo vyras (gim. 1975 m.). Per patikrinimą jam alkoholio matuokliu buvo nustatytas 2,07 promilės girtumas.

Ateities gatvėje automobilį „Opel Vectra“ vairavęs vyras (gim. 1976 m.), būdamas neblaivus (alkoholio matuokliu nustatyta 2,53 prom.), nesugebėjo jį suvaldyti ir atsitrenkė į priekyje 1-oje eismo juostoje važiavusį automobilį „Audi 80“.

Linksmojoje gatvėje vyras (gim. 1976 m.) buvo užkluptas vairuojantis transporto priemonę neblaivus. Jam buvo nustatytas 2,50 promilių girtumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius