Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rietave ant slidaus kelio pramogavusiems jaunuoliams – 15 protokolų

Rietavo savivaldybėje buvo surašyta 15 protokolų jaunuoliams, nepaisiusiems karantino ir ant slidaus kelio demonstravusiems vairavimo įgūdžius. Pamatę pareigūnus jaunuoliai išsilakstė lyk zuikiai: vieni bandė vairuoti pievomis, kiti pasileido bėgti miškų link.
Policijos pareigūnų dėmesio Rietavo savivaldybėje sulaukė jaunuoliai, nepaisę karantino taisyklių.
Policijos pareigūnų dėmesio Rietavo savivaldybėje sulaukė jaunuoliai, nepaisę karantino taisyklių. / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Spustelėjęs šaltukas ir sniegas daugelį vilioja žiemiškai papramogauti, tačiau paisyti galiojančių karantino reikalavimų vis tiek privalu. Šeštadienį, kelios minutės po vidurnakčio, Rietavo savivaldybėje, Medingėnų kaime patruliavę pareigūnai pastebėjo, kad buvusiame lėktuvų nusileidimo take, yra susirinkę daug automobilių, kuriais vairuotojai „raižo“ ant slidžios dangos, demonstruodami savo gebėjimus ir transporto priemonių galimybes.

Pastebėję pareigūnus, asmenys spruko – dalis suko į pagrindinį kelią, keli bandė sprukti laukais, tačiau nuvažiavo į griovį, dalis jaunuolių laukais bėgo pėsčiomis.

Sustabdę sprukti mėginusius automobilius ir patikrinę juose buvusius asmenis, pareigūnai pradėjo 15 administracinių teisenų dėl judėjimo tarp savivaldybių pažeidimo, vieną iš jų pareigūnai vos prieš dvi valandas jau buvo sustabdę ir neleidę įvažiuoti į Rietavo savivaldybę, tad asmuo už karantino taisyklių pažeidimą bus nubaustas dukart.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius