Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį peiliais švaistėsi neblaivūs asmenys – seserys, sūnus bei nepažįstamieji

Policijos departamentas praneša, kad savaitgalį Klaipėdoje ir Vilniuje peiliais sužeisti keturi asmenys – dvi moterys ir du vyrai. Tris iš jų sužeidė artimieji.
Smurtas
Smurtas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Rugsėjo 4 d. apie 23 val. Klaipėdoje, Alksnytės g., namuose, 61-erių metų vyras peiliu sužalojo savo 83-ejų metų motiną, kuri dėl pilvo ir nugaros pjautinių-durtinių žaizdų paguldyta į ligoninę. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Rugsėjo 5 d. 19.40 val. Vilniuje, Gelvonų g., bute, vyriškis peiliu sužalojo 30-metį vyrą, kuris dėl durtinių žaizdų nugaroje ir kakle paguldytas į ligoninę. Neblaivus (2,99 prom. alkoholio) 22-ejų metų įtariamasis uždarytas į areštinę.

Rugsėjo 5 d. apie 20 val. Vilniuje, Kranto g., bute, moteris bute peiliu sužalojo 32-ejų metų moterį, kuri dėl durtinės žaizdos nugaroje paguldyta į ligoninę.

Neblaivi (1,98 prom. alkoholio) 33-ejų metų sesuo uždaryta į areštinę.

Rugsėjo 6 d. apie 3 val. Vilniuje, Islandijos g., vyriškis peiliu sužalojo 24-erių metų vyrą, kuris dėl pjautinės žaizdos veide paguldytas į ligoninę. 19-os metų įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius