Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio avarijose jau žuvo keturi žmonės

Savaitgalio avarijose Lietuvos keliuose jau žuvo keturi žmonės. Vienas žmogus žuvo naktį iš penktadienio į šeštadienį, trys žmonės - šeštadienį.
Per avariją prie Ukmergės nukentėjo trys žmonės.
Per avariją prie Ukmergės nukentėjo trys žmonės. / vilkmerge.lt nuotr.
Temos: 1 Ukmergė

15min.lt jau skelbė, kad naktį iš penktadienio į šeštadienį, apie 22.35 val. Vilniaus r., kelio Nemenčinė–Maišiagala–Vievis 5 km, nenustatytas automobilis partrenkė ir mirtinai sužalojo šalikele ėjusį V.T. (gim. 1958 m.).

Įvykio vietoje rastas automobilio valstybinis numeris. Įvykio aplinkybės nustatinėjamos.

Šeštadienį apie 2 val. Vilniuje, S.Batoro g., automobilis Audi 100, vairuojamas G.P. (gim. 1981 m.), partrenkė draudžiamoje vietoje per gatvę ėjusį V.K. (gim. 1930 m.), kuris vežamas į ligoninę mirė.

Taip pat šeštadienį apie 20 val. Alytaus r., kelio Alytus–Seirijai–Lazdijai 5 km, automobilis VW Golf, vairuojamas V.Č. (gim. 1928 m.), partrenkė ir mirtinai sužalojo dviračiu ta pačia kryptimi be atšvaitų ir šviesą atspindinčios liemenės važiavusį J.S. (gim. 1959 m.).

15min.lt jau skelbė ir apie avariją, šeštadienį įvykusią prie Ukmergės. Per ją vienas žmogus žuvo, du buvo sužaloti. Aiškėja, kad šioje avarijoje nukentėjo policijos darbuotoja.

Pasak Policijos departamento, apie 12 val. Ukmergės r., pietinio privažiavimo nuo autostrados link Ukmergės 4 km, automobilis Mercedes Benz S500, vairuojamas M.P. (gim. 1960 m.), išvažiavo į priešingos eismo juostą ir susidūrė su automobiliu Audi 80 Avant, vairuojamu G.Č. (gim. 1963 m.), vėliau į pastarąjį automobilį atsitrenkė Subaru Outback, vairuojamas V.K. (gim. 1966 m.).

Per avariją nukentėjo Audi vairuotojas, kuris nuo sužalojimų ligoninėje mirė, o kartu važiavusi Lietuvos policijos Logistikos centro Finansų skyriaus vedėjo pavaduotoja A.Č. (gim. 1963 m.) ir Mercedes vairuotojas dėl sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius