-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekmadienio vakarą dviratininkas žuvo po trijų automobilių ratais

Lapkričio 8 d. 17 val. 40 min. kelyje Kelmės link, vos išvažiavus iš Šiaulių, automobilis „Toyota Yaris“ kliudė kelyje atsidūrusį dviratininką. Netrukus jį partrenkė ir antras automobilis – „Mercedes Benz“ visureigis. Nelaimėlį pervažiavo ir trečias automobilis, tačiau šis iš įvykio vietos pabėgo.
Prie kavinės „Geltona“ po įvykio susidarė spūstys
Prie kavinės „Geltona“ po įvykio susidarė spūstys / Benjamino Jono Jankaus nuotr.

Policijos departamentas praneša, kad nelaimė įvyko lapkričio 8 d. 17 val. 40 min. Šiaulių r., kelio Šiauliai-Tauragė 60-ame km.

Automobilis „Toyota Yaris“, vairuojamas 43-ejų metų moters, partrenkė dviračiu važiavusį apie 60-70 metų amžiaus nenustatytos tapatybės vyriškį.

Kelio važiuojamojoje dalyje parvirtusį dviratininką pervažiavo ta pačia kryptimi važiavęs automobilis „Mercedes Benz GL 320“, kurį vairavo 44-erių metų vyras, bei nenustatytas automobilis, kuris iš įvykio vietos nuvažiavo. Eismo įvykio metu žuvo dviratininkas.

Nuo Šiaulių iki Bubių driekiasi keturių eismo juostų kelias su skiriamaja juosta. Šalia šio kelio taip pat yra ir dviračių takas. Kol kas neaišku, kodėl dviratininkas tamsiu paros metu ir lyjant lietui važiavo tik automobiliams skirtu keliu.

Gali būti, kad vyras norėjo persikelti į kitą kelio pusę. Norint atsidurti kitoje kelio pusėje, tektų kelti dviratį per metalines apsaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius