Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių apskrityje partrenkti du pėstieji: paauglys ligoninėje, vyras mirė vietoje

Vasario 14-osios naktį Šiaulių rajone, kelyje Ryga-Šiauliai-Tauragė-Kaliningradas žuvo automobilio partrenktas vyras. Jo tapatybė dar tikslinama. Tuo metu vasario 13 dieną medikų pagalbos prireikė 13 metų moksleiviui, kurį Joniškyje taip pat partrenkė automobilis. Sunkius sužalojimus patyręs paauglys gydomas Šiauliuose.
Automobilio partrenktą vyrą apžiūri medikai. Asociatyvinė nuotrauka
Asociatyvinė nuotrauka: medikai įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuot.

Kaip pranešė Šiaulių policijos pareigūnai, šeštadienį, 3.04 val. gautas pranešimas, kad Šiaulių rajone, Aukštelkės kaime, kelio Ryga-Šiauliai-Tauragė-Kaliningradas 65-ajame kilometre neleistinoje vietoje į kelią išėjusį vyrą kliudė Rusijos piliečio (g. 1962) vairuotas automobilis „Renault Master“.

Nelaimės metu vairuotojas buvo blaivus – tai patvirtinimo į įvykio vietą iškviesti policijos pareigūnai. Žuvusiojo tapatybė tikslinama. Pirminiais duomenimis, vyras yra V.K., gimęs 1983 metais.

Respublikinėje Šiaulių ligoninėje Moters ir vaiko klinikos Chirurgijos skyriuje gydomas dar vienas avarijos partrenktas pėsčiasis – 2002 metais gimęs moksleivis.

Jį penktadienį, 18 val., Joniškyje, kelio Ryga-Šiauliai-Tauragė-Kaliningradas 14,2 km partrenkė pravažiuojantis automobilis. Iš nelaimės vietos vairuotojas pasišalino, pareigūnai jo ieško. Tačiau liudinininkų ir nukentėjusio paauglio teigimu, tai galėjo būti „Audi 80“.

Nelaimė įvyko pėsčiųjų perėjoje. Per ją ėjęs Kančiūnų kaime gyvenantis moksleivis ir buvo kliudytas. Jis patyrė sunkius kūno sužalojimus – paaugliui sumušta galva, medikai nustatė smegenų sukrėtimą.

Jam teks apsilankyti ir pas odontologus, kadangi per avariją neteko kelių dantų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius