Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šiauliuose peiliu sužalota šiemet gimusi mergaitė, jos tėvas ir močiutė. Mergaitė ligoninėje mirė (papildyta 12.56 val.)

Šiaulių policija sulaikė ir į areštinę uždarė vyriškį, kuris, kaip įtariama, peiliu sužalojo šiais metais gimusią mergaitę, jos močiutę ir tėvą. Ligoninėje mergaitė mirė.
Perpjovė gerklę.
Peilis / Martyno Vidzbelio/„Scanpix“ nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, trečiadienį apie 15.40 val. Šiauliuose, Architektų gatvėje, neblaivus vyriškis peiliu sužalojo G.N. (gim. 2009 m.) ir jos močiutę I.N. (gim. 1946 m.). Abi sužalotosios dėl durtinių žaizdų krūtinėje paguldytos į ligoninę.

Per incidentą taip pat sužalotas mergaitės tėvas A.N. (gim. 1983 m.). Jis dėl durtinės rankos žaizdos gydomas ambulatoriškai.

Įtariamasis A.B. (gim. 1969 m.) uždarytas į areštinę.

Įvykis tiriamas.

Papildyta 12.56 val.: Agentūra BNS praneša, kad ketvirtadienio rytą sužalota mergaitė mirė. Pasak pranešimo, įtariamajam, kuris yra mergaitės dėdė, nustatytas 1,75 promilės girtumas.

Taip pat pranešama, kad įtariamasis anksčiau nebuvo teistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius