Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 06 09 /21:03

Šiauliuose rūšiavimo centre buvo kilęs gaisras, nukentėjusiųjų nėra

Penktadienio pavakarę apie 17:48 val. Šiauliuose, Pramonės g. 8, „Ecoservice projektai“ priklausančiame rūšiavimo centre kilo gaisras, kurį pastebėjo darbuotojas ir iš karto apie tai pranešė atsakingoms tarnyboms, nurodoma spaudai išplatintame bendrovės pranešime.
„Ecoservice“ atidarė tekstilės centrą
„Ecoservice“ / Asmeninio archyvo nuotr.

Pasak „Ecoservice projektai“ įmonės atstovų, užsidegė nepavojingos atliekos ir pavėsinės tentas, kuriame tos atliekos buvo. Pirminiais duomenimis, nukentėjusiųjų nėra, vietoje dirba gelbėtojų pajėgos: penkios autocisternos ir autokeltuvas.

„Šiuo metu svarbiausia tai, kad nėra nukentėjusiųjų. Esame dėkingi už itin greitą priešgaisrinės apsaugos pareigūnų reakciją. Gaisras buvo lokalizuotas ir užgesintas. Apie materialinę žalą informaciją galėsime pateikti vėliau. Taip pat kol kas sunku įvardyti tikslias gaisro priežastis“, – sako Inga Matuzevičienė, „Ecoservice projektai“ Gamybos vadovė.

Pasak I.Matuzevičienės, bendrovė bendradarbiauja su tarnybomis, teikia visą reikiamą informaciją ir pagalbą. Dėl detalesnių komentarų prašoma kreiptis į priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento pareigūnus.

„18.50 val. gaisras buvo lokalizuotas, bet dar nelikviduotas, vežamos šiukšlės“, – BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentų Situacijų koordinavimo skyriaus atstovas Konradas Liekis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius