Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šilalės r. 20-metė BMW automobiliu bloškėsi į miškavežį: sužeista ir 16-metė keleivė

Užmiesčio kelyje ties Rūtelių kaimu (Kaltinėnų sen.) – kraupiai atrodančių padarinių avarija, kaktomuša susidūrus visiškai naujam sportiškam BMW automobiliui ir sunkvežimiui „Scania“.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min nuotr.

Avarija Šilalės rajone įvyko pirmadienį apie 15 val.

Užmiestyje susidūrė miškavežis ir BMW. Nepatvirtintais 15min duomenimis, sudaužyta transporto priemonė buvo 2021 m. gamybos ir su Vokietijos registracijos numeriais.

15min nuotr./Įvykio vietoje
15min nuotr./Įvykio vietoje

Pirminiais duomenimis, šio galingo prabangaus sportiško sedano nesuvaldė jauna vairuotoja (gim. 2001 m.) – būtent lengvasis automobilis prieš kaktomušą atsidūrė priešpriešinio eismo juostoje. Vairuotoja rimtai sužeista, be to, avarijos metu nukentėjo ir į ligoninę išvežta nepilnametė BMW keleivė (pirminiais duomenimis, šešiolikmetė, tikriausiai Vokietijos Federacijos pilietė).

Šaltinių teigimu, nepilnametė, panašu, buvo prisisegusi saugos diržą ir po kraupios avarijos net nebuvo praradusi sąmonės. Tuo metu jaunoji vairuotoja patyrė rimtų sužalojimų: iš pradžių nukentėjusioji nuvežta į Tauragės ligoninę, tačiau nedelsiant nuspręsta reanimobiliu pergabenti ją į gydymo įstaigą Klaipėdoje.

15min nuotr./Įvykio vietoje
15min nuotr./Įvykio vietoje

Lietuvos kelių policijos tarnybos Eismo įvykių informacinėje sistemoje užfiksuoti tokie pirminiai duomenys: 2021-08-02 apie 14.25 val. Šilalės r., Jogminiškės k. teritorijoje, kelyje Balsiai–Kaltinėnai–Kražiai (10,70 km), esant šlapiai dangai, kelio vingyje susidūrė krovininis automobilis „Scania R124“ su puspriekabe „Krone SDP27“, vairuojamas vyro, gim. 1975 m., ir lengvasis automobilis „BMW 7GT“, kurį vairavo Lietuvos Respublikos pilietė, gim. 2001 m., gyv. Vokietijoje.

Įvykio metu apgadintos abi transporto priemonės.

Sužeista 19 metų vairuotoja ir kartu su ja važiavusi Vokietijos pilietė, 16 metų, gyv. Vokietijoje. Jos išvežtos į Tauragės ligoninę.

Sunkvežimio vairuotojas rimtesnių traumų išvengė. Pastarasis prasitarė, kad iš tolo matė per greitai link jo artėjantį lengvąjį automobilį, neišlaikantį judėjimo trajektorijos ties sava eismo juostą. Vyriškis sako dar bandęs trauktis kuo arčiau dešinio kelkraščio, tačiau išvengti susidūrimo tai nepadėjo, galbūt tik pakeitė kaktomušos kampą, rakursą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius