Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šilalės rajone kilus gaisrui liepsnose pražuvo visas šeimos ūkis

Balandžio 6-osios pavakary Rusų Obelyno kaime, Upynos seniūnijoje, Šilalės rajone, kilo didžiulis gaisras, skelbia Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / PAGD nuotr.
Temos: 2 Gaisras Ugnis

Šeimininkams būnant namuose, netikėtai užsidegė ūkinis pastatas, kuriame buvo daug gyvulių ir šieno. Moteris dar spėjo įeiti į pastatą ir mėgino pilti vandenį, bet pamačiusi, kad liepsnos jau plinta per šieną, paskambino skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112.

Atvykus ugniagesiams, ūkinio pastato stogas jau liepsnojo, į vidų įeiti buvo neįmanoma. Gaisro metu nugaišo devynios karvės, du prieaugliai, du veršiukai, dvi avys ir keturi ėriukai.

„Netoliese buvęs kaimynas spėjo atrišti šunį ir iš tvarto išvesti vieną karvę, – sakė Šilalės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyresnioji inspektorė Laima Kazlauskienė. – Žmonės gyvena vienkiemyje, artimiausi kaimynai – už kelių šimtų metrų, tad nebuvo kam subėgti ir padėti.“

Gaisrą gesino 9 ugniagesiai gelbėtojai, atvykę su keturiomis gaisrinėmis autocisternomis, jiems talkino 5 savanoriai ugniagesiai. Su liepsnomis ugniagesiai kovojo 4 valandas.

Gaisro metu sudegė ūkinio pastato stogas, apdegė du karkasiniai priestatai, sudegė apie 3 t šiaudų. Laimei, grėsmė gyventojų namui nekilo.

Pasak L.Kazlauskienės, spėjama gaisro priežastis – trumpasis jungimasis elektros instaliacijoje. Gaisro židinys buvo toje dalyje, kur laikomi pašarai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius