-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šilutę šiurpinusiam paaugliui – kaltinimai prievartavus vaikus

Visai Šilutei gerai žinomas šešiolikametis, vogęs smurtavęs, terorizavęs bendraamžius, žiauriai elgęsis su gyvūnais, dabar – vėl teisėsaugos akiratyje. Dar nepilnametis, ūmiu būdu pasižymintis šilutiškis teisiamas už seksualinį mažamečių prievartavimą.
Paauglio teismo posėdžiai vyksta už uždarų durų. Pats kaltinamasis atrodė gana ramus, neigė seksualiai išnaudojęs vaikus.
Paauglio teismo posėdžiai vyksta už uždarų durų. Pats kaltinamasis atrodė gana ramus, neigė seksualiai išnaudojęs vaikus. / Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr.

Į Klaipėdos apygardos teismą praėjusių metų pabaigoje sulaikytas paauglys atėjo drąsiai. Šešiolikametis nesikuklindamas rėžė, kad žurnalistai jam „p****“. Jis prisipažino mušęs bendraamžį, tačiau neigęs seksualinius nusikaltimus.

Šiuo metu socializacijos centre sostinėje teismo nuosprendžio laukiantis paauglys – gerai žinomas Šilutėje. Pernai socialiniuose tinkluose išplito vaizdo įrašas, kuriame matoma, kaip mušamas iki pusės nuogas vaikinas.

Tuo metu dar penkiolikametis spardo vaikiną, spiria jam į galvą. Taip sulaužomas žandikaulis, išmušti dantys. Smurtautojo nesustabdo ir aukos atsiprašinėjimas, ir aplinkinių prašymai liautis. Aiškėja, kad auka mušama už „bazarą“ ir neva išprievartautą paauglio draugę.

Vėliau sumuštas vaikinas buvo gydomas Klaipėdos vaikų ligoninėje.
Teisme smurtu kaltinamas šilutiškis žurnalistams šio epizodo neišsižadėjo, tačiau neigia kitus jam mestus kaltinimus – seksualinį mažamečių prievartavimą.

Tai jau ne pirmas kartas, kai paauglys susiduria su teisėsauga. Jis teistas už vagystes, turto prievartavimą.

Dar būdamas pradinukas buvo patekęs į atsakingų tarnybų akiratį, kai išdūrė katinėliui akis. Po to be tėvų augantis vaikas buvo išvežtas į socializacijos centrą, tačiau sugrįžęs toliau šiurpino miestą.

Teismo posėdis Klaipėdoje vyksta už uždarų durų. Apie paaugliui mestus sunkius kaltinimus, už kuriuos jam gresia įkalinimas iki trylikos metų, nekalba nei prokurorė, nei advokatai, nei teisėja. Kaltinamasis – nepilnametis, tad byla yra itin jautraus pobūdžio. Į pirmąjį posėdį atvyko ir liudininkai. Kitas posėdis numatytas gegužę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius