Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šilutėje į paskutinę kelionę lydimas avarijoje žuvęs pareigūnas Tomas Srūgys

„Kartu su visa tauta gedime Kėdainiuose nužudyto mažylio, tuo pačiu Šilutėje į paskutinę kelionę lydime tragiškai žuvusį savo kolegą Tomą“, – penktadienį skelbiama Lietuvos policijos „Facebook“ profilyje.
Žuvusio pareigūno laidotuvės
Žuvusio pareigūno laidotuvės / Policijos nuotr.

Kaip skelbta anksčiau, sausio 24 d. apie 13 val. 56 min. Pagėgių sav., kelio Kaunas–Jurbarkas–Šilutė–Klaipėda 149-ajame km, automobilis „Mercedes-Benz Sprinter“, vairuojamas 50 m. vyro, esant šlapiai kelio dangai, lenkė sunkvežimį, sustojusį praleisti su įjungtais švyturėliais ir garsiniu signalu priešpriešiais atvažiuojančių pareigūnų. Lenkimo metu „Mercedes-Benz Sprinter“ įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su tarnybiniu automobiliu „Škoda Yeti“, vairuojamu tarnybos metu uniformuoto Tauragės apskr. VPK Pagėgių PK vyriausiojo patrulio.

Lietuvos policijos nuotr./Tomas Srugys
Lietuvos policijos nuotr./Tomas Srugys

Eismo įvykyje žuvęs policininkas yra Tomas Srūgys – vienas geriausių Tauragės apskr. VPK pareigūnų, ne kartą laimėjęs geriausiųjų konkursą.

T.Srūgys, gimęs 1982 m. vasario 16 d., – nevedęs, jo tarnybos stažas – 11 m. 11 mėn., tarnybinių nuobaudų neturėjo, ne kartą skatintas už gerus darbo rezultatus.

Tomas buvo vienas geriausių Tauragės apskr. policijos pareigūnų, 2016 m. nugalėjęs geriausio Tauragės apskrities viešosios policijos pareigūno konkurse ir atstovavęs savo apskritį respublikiniame konkurse, buvo rašoma Policijos departamento pranešime spaudai.

Tai jau 34-as policijos pareigūnas, žuvęs tarnybos metu, atgavus Nepriklausomybę.

Eismo įvykio metu buvo sužeistas tyrėjas (gimęs 1973 m.), kurio tarnybos stažas – 22 m. Eismo įvykio metu pareigūnui lūžo šonkauliai ir pradurtas plautis, jis paguldytas į ligoninę. Siuntų mikroautobuso vairuotojas patyrė kojos sužalojimus (lūžis), jis paguldytas į ligoninę.

Policijos nuotr./Žuvusio pareigūno laidotuvės
Policijos nuotr./Žuvusio pareigūno laidotuvės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius