Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti
2023 01 25 /10:39

Po avarijos Širvintų rajone atnaujintas eismas kelyje Vilnius–Panevėžys

Širvintų rajone trečiadienio rytą susidūrė trys automobiliai ir trys vilkikai, Bendrasis pagalbos centras pranešė ir apie avarijos metu sužalotus žmones. Vėliau paaiškėjo, kad įvykyje dalyvauja daugiau transporto priemonių. Dėl eismo įvykio buvo uždarytas kelias, apie 15 val. policija pranešė, jog eismas yra atnaujintas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Skaitytojo nuotr.

Pasak jo, skubiosios pagalbos numeriu 7.26 val. pranešta, kad A2 kelyje Širvintų rajoje, ties Puorų kaimu, susidūrė trys vilkikai ir trys lengvieji automobiliai.

Eismas automagistralėje Vilnius-Panevėžys ties Puorų kaimu Širvintų rajone Panevėžio kryptimi trečiadienio rytą buvo uždarytas dėl čia įvykusios didelės avarijos, pareigūnai transporto priemones praleidinėjo dalimis. Apie 15 val. eismas buvo visiškai atnaujintas.

„Atnaujintas eismas A2 Vilnius-Panevėžys ties 40 km (Širvintų raj.) Panevėžio kryptimi“, – pranešė policija.

Policijos departamento Komunikacijos skyriaus patarėja Revita Janavičiūtė BNS sakė, kad eismo nelaimė įvyko dėl slidžios kelio dangos.

„Eismas ten šiuo metu uždarytas, bet pareigūnai pareguliuoja transportą ir nedidelis pralaidumas yra, bet eismas nevyksta įprasta eiga, po kažkiek transporto priemonių praleidžiama, kiti nukreipiami kitur“, – BNS trečiadienį sakė R. Janavičiūtė.

Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė Julija Samorokovskaja BNS patvirtino, jog šiame eismo įvykyje iš viso susidūrė aštuoni automobiliai.

„Avarija įvyko dėl slidžios kelio dangos, „Volkswagen“ automobilis, lengvasis, važiavęs pirmas, įvažiavo į kelio atitvarus. Vyras apie 60 metų, sunkios būklės, išvežtas į ligoninę. Į jį atsitrenkė iš paskos važiavęs krovininis automobilis, tada dar vienas lengvasis, ir dar vienas krovininis automobilis – susidūrė keturi automobiliai“, – informavo J.Samorokovskaja.

Pasak Vilniaus policijos atstovės, 300 metrų iki šito įvykio susidūrė dar keturi automobiliai – vairuotojai, pamatę kliūtį kelyje, pradėjo stabdyti, dėl slidžios kelio dangos nesuvaldė automobilių ir atsitrenkė vienas į kitą.

Šiame kelyje, ugniagesių duomenimis, trečiadienio rytą įvyko dar dvi avarijos, abi jos – Ukmergės rajone, Taujėnų seniūnijoje. Vienoje avarijoje susidūrė trys automobiliai, kitoje, pirminiais duomenimis, susidūrė du vilkikai. Apie nukentėjusius nepranešta.

Ekrano nuotrauka/Įspėjimas dėl sąlygų A2 kelyje
Ekrano nuotrauka/Įspėjimas dėl sąlygų A2 kelyje

Trečiadienio rytą gyventojams išsiųsti nepaprasteji įspėjimai, kad kelyje A2 susidarė slidi kelio danga ir yra šoninis vėjas.

Esate įvykio vietoje? Informacija, nuotraukomis ar vaizdo įrašais pasidalinkite el. paštu 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius