Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Širvintų rajone kontrabandines cigaretes rūkančią moterį įskundė sugyventinis

Širvintų rajone tarp vyro ir moters įsižiebė konfliktas dėl kontrabandinių cigarečių. Keršydamas sugyventinei vyras ją įskundė policijai.
Kontrabandinių cigarečių įkalčiai
Kontrabandinių cigarečių įkalčiai / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Sausio 29 d. Širvintų rajono policijos komisariatą pasiekė rajono gyventojo skundas. Vyras nurodė, kad 2015 m. gruodžio mėnesio pabaigoje jo namuose kilo konfliktas su sugyventine dėl kontrabandinių cigarečių.

Sugyventinė iškvietė policijos pareigūnus, kurie tuo metu buvusiam neblaiviam vyrui surašė administracinio teisės pažeidimo protokolą. Dėstydamas įvykio aplinkybes, jis ne tik nurodė konflikto, kilusio tarp jo ir sugyventinės, priežastį, bet ir pateikė vaizdinę medžiagą, kurioje užfiksuotos kontrabandinės cigaretės, dėl kurių ir kilo jam nemalonias pasekmes sukėlęs konfliktas.

Policijos pareigūnai, nuvykę pas pareiškėją, patikrino turimą informaciją ir rado vyro sugyventinei priklausančius 45 pakelius cigarečių NL be Lietuvos Respublikos banderolių. 

Už akcizais apmokestinamų prekių laikymą (Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 1632 str. 2 d.) moteriai gresia bauda nuo dviejų šimtų aštuoniasdešimt devynių iki vieno tūkstančio keturių šimtų keturiasdešimt aštuonių eurų su šių prekių konfiskavimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius