Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti
2023 03 17 /20:19

Skaudi avarija Plungės rajone: susidūrė 3 automobiliai, tris žmones išsivežė medikai

Penktadienio vakarą, kelios minutės po 18 val. Plungės rajono ribose, kelyje Šiauliai-Palanga, susidūrė trys lengvieji automobiliai. Aiškėja, kad avariją lėmė į priešpriešinę juostą išlėkęs „Opel“ automobilis. Sužeisti trys žmonės.

Kaip pasakojo kiek po 18 val. keliu Plungė–Telšiai važiavę avarijos liudininkai, nelaimė nutiko maždaug ties Grumblių kaimu. Vėliau pareigūnai patikslino, kad kelias oficialiai vadinasi Palanga-Šiauliai ir tikslesnė avarijos vieta ties Paežerės kaimu.

„Tuo metu važiavau žiedine sankryža, kai mane pravažiavo policijos automobilis su mirksinčiomis šviesomis. Pavažiavęs dar kelis kilometrus pamačiau avarijos vietą. Tuo metu vienas greitosios automobilis pasuko Telšių link. Vietoje, kiek mačiau, stovėjo ir antrasis“, – pasakojo avariją matęs Ramūnas.

Anot jo, iš matyto vaizdo, panašu, kad galėjo būti kaktomūša.

Vietoje dirbo keli policijos pareigūnų ekipažai, teko vaduoti prispaustus žmones.

Kaip teigė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Andromeda Grauslienė, išsiaiškinta, kad automobilio „Opel Insignia“ vairuotojas, gimęs 1946 m., išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su „Volvo V70“ automobiliu. Šis po patirto smūgio dar kliudė „Volkswagen Passat“ automobilį. Nustatyta, kad visi vairuotojai buvo blaivūs.

Medikų pagalbos prireikė trims žmonėms. Per eismo įvykį nukentėjo ir į ligoninę nuvežti „Volvo“ vairuotojas ir 1978 m. gimęs keleivis, bei „WV Passat“ keleivė gimusi 1993 m.

Pranešimas apie avariją gautas 17 val. 59 min. Eismas kelyje ėmė strigti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius