-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skiriami nauji STT Klaipėdos ir Panevėžio valdybų vadovai

Nuo 2021 m. sausio 1 d. skiriami nauji Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) Klaipėdos ir Panevėžio valdybų viršininkai. STT Klaipėdos valdybos viršininku skiriamas Žydrūnas Krampalcas, o Panevėžio valdybos viršininku laikinai skiriamas – Ramūnas Lukošius, pranešė STT>
Žydrūnas Krampalcas
Žydrūnas Krampalcas / STT nuotr.

Žydrūnas Krampalcas turi 29 metų valstybės tarnybos stažą, STT dirba 19 metų. Nuo 2016 m. kovo mėn. Ž.Krampalcas ėjo STT Panevėžio valdybos viršininko pareigas. Anksčiau dirbo STT Panevėžio valdybos Kriminalinės žvalgybos skyriaus viršininku, prieš tai yra dirbęs įvairiuose policijos kriminalinės žvalgybos padaliniuose. Ž.Krampalcas yra baigęs Lietuvos policijos akademiją ir įgijęs Teisės magistro laipsnį.

Ž.Krampalcas yra ne kartą skatintas už pavyzdingą tarnybą. Apdovanotas STT 3-ojo ir 2-ojo garbės ženklais, STT medaliu „Už nuopelnus“. Yra gavęs Prezidentūros garbės raštą, Generalinio prokuroro padėkas už pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą.

Ramūnas Lukošius turi 27 metų valstybės tarnybos stažą, STT dirba 22 metus. Nuo 2013 m. gegužės mėn. R. Lukošius ėjo STT Vilniaus valdybos (nuo 2020-11-01 Centrinės tyrimų valdybos) Ikiteisminio tyrimo skyriaus viršininko pareigas. Prieš tai dirbo STT Šiaulių valdybos Ikiteisminio tyrimo skyriuje. R. Lukošius yra baigęs Lietuvos teisės universitetą ir įgijęs Teisės magistro laipsnį.

STT nuotr./Ramūnas Lukošius
STT nuotr./Ramūnas Lukošius

R.Lukošius taip pat yra ne kartą skatintas už pavyzdingą tarnybą. Apdovanotas STT 3-ojo ir 2-ojo laipsnio garbės ženklais, STT medaliu „Už nuopelnus“ bei medaliu „Už ilgametę tarnybą“. Už ypatingus nuopelnus ir aktyvų bendradarbiavimą tiriant nusikalstamas veikas bei pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą apdovanotas Prokuroro garbės ženklo „Už nuopelnus“ 2-ojo laipsnio medaliais.

Klaipėdos valdybos viršininko pareigas nuo 2013 m. vasario mėn. ėjęs Arvydas Juršėnas, nuo 2021 m. sausio 1 d. tarnybą STT baigia.

STT Centrinės tyrimų valdybos Ikiteisminio tyrimo skyriaus viršininko pareigas laikinai eis Jurijus Skuderis, to paties skyriaus vyriausiasis specialistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius