Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Skrydžiui į Londoną susiruošęs panevėžietis turėjo pavojingą mačetę

Vėlų antradienio vakarą tarptautinio Vilniaus oro uosto prieigas apgulė sostinės policijos pareigūnų pajėgos. Surengę netikėtą reidą jie neliko nieko nepešę – išsakė įvairių priekaištų vairuotojams ir sulaikė 24 metų panevėžietį, kuris su savimi turėjo mirtiną ginklą.
Policijos pareigūnų rasta mačetė
Policijos pareigūnų rasta mačetė / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Kaip 15min informavo Vilniaus apskrities policija, lapkričio 22 d., nuo 19 val. 30 min., iki lapkričio 23 d., 1 val. 30 min., Oro uosto poskyrio pareigūnai, siekdami užtikrinti viešąją tvarką ir visuomenės saugumą, tinkamą taksi paslaugų teikimą gyventojams ir miesto svečiams, vykdė sustiprintą patruliavimą. Pareigūnams talkino ir Vilniaus miesto savivaldybės Saugaus eismo departamento Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnai.

Priemonės metu buvo patikrintos 38 transporto priemonės, už įvairius administracinės teisės pažeidimus (Kelių eismo taisyklių, keleivių vežimo lengvaisiais automobiliais taksi taisyklių pažeidimus) surašyti 28 administracinės teisės protokolai.

Apie 23 val. Vilniaus oro uoste pareigūnai sulaikė neadekvačiai besielgiantį jaunuolį (gimusį 1992 m.). Jis teigė, kad su draugu ruošiasi skristi į Londoną ir parodė skrydžio bilietus. Kadangi vaikinas atrodė galimai apsvaigęs nuo narkotinių ar psichotropinių medžiagų, buvo atlikta paviršutinė apžiūra. Maišelyje su sportiniais rūbais rasta į juodą medžiaginį dėklą įdėta mačetė. Vaikinas teigė, ją atsivežęs iš namų Panevėžyje.

Pareigūnai jaunuolį pristatė į Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą. Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius