-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Slidžioje magistralės Panevėžys–Vilnius atkarpoje nuo kelio nulėkė 11 automobilių ir vilkikas

Antradienio rytą, apie 8.30 val. Panevėžio rajone, magistralėje Panevėžys – Vilnius nuo kelio vienas po kito lėkė ir dužo automobiliai. Kai kurios transporto priemonės vertėsi.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Visos avarijos įvyko prie Panevėžio. Automobiliai šalikelėse ir skiriamojoje juostoje buvo išsibarstę daugiau nei dvidešimties kilometrų atkarpoje.

Netoli Panevėžio avariją patyręs vairuotojas pasakojo, kad kelias ryte buvo šlapias, todėl jis važiavo pakankamai drąsiai. Netrukus vyras privažiavo mišką ir automobilis pradėjo mėtytis po kelią.

Vairuotojui nepavyko suvaldyti transporto priemonės ir ji rėžėsi į metalinį atitvarą. Po smūgio lengvasis automobilis apsivertė. Avarijos metu vairuotojas nenukentėjo. Automobilį atversti padėjo kelininkai.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Vos už kelių kilometrų kelio pakraščiai taip pat buvo nusėti automobiliais. Vairuotojai vieni kitiems padėjo stumti transporto priemones iš snieguotų kelkraščių ir skiriamųjų juostų.

Gana sėkmingai incidentas baigėsi „Hyundai“ vairuotojui. Į Šiaulius važiavęs vyras taip pat nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir sustojo. Vairuotojas džiaugėsi, kad mašina griovyje stovėti liko ant ratų. Jam išvažiuoti padėjo techninės pagalbos automobilis.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Kitapus kelio nuo šio incidento taip pat virė darbai. Techninę pagalbą sunkvežimiams teikiančios įmonės „Kadex“ specialistai bandė iš griovio ištraukti vilkiką.

Jo vairuotojas latvis pasakojo, kad važiavo iš Rygos į Vilnių ir vežė kartono krovinį. Netikėtai vilkikas pradėjo slysti. Vairuotojas pasakojo, kad stengėsi daryti viską, kad sunkiasvorė transporto priemonė neapvirstų.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Policijos pareigūnų duomenimis, šį rytą kelių dešimčių kilometrų magistralės atkarpoje prie Panevėžio iš viso nuo kelio nuvažiavo 11 automobilių ir vilkikas.

Žmonės rimtų sužlalojimų išvengė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius