Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 12 22 /11:56

Girtas jaunuolis, sudaužęs 50 tūkst. eurų vertės „Porsche“, nuostolius atlygins iš savo kišenės

Penktadienio naktį girtas 26-erių metų jaunuolis lakstė Vilniaus gatvėmis išsinuomojęs „CityBee“ priklausantį „Porsche 718 Boxster“ automobilį. Girtas pasivažinėjimas jam baigėsi liūdnai – automobilis buvo visiškai sudaužytas, o pats vaikinas avarijos metu susimušė kaktą.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / A.Babachino nuotr.

Avarija Žirnių bei S.Dariaus ir S.Girėno gatvių sankryžoje įvyko 00 val. 46 min. Girtas jaunuolis slidžiame kelyje nesuvaldė automobilio, trenkėsi į kelio atitvarus, o po to rėžėsi į vilkiko puspriekabę.

Eismo įvykio metu buvo apgadinti kelio atitvarai, puspriekabė ir prabangus „Porsche“.

Jaunuolis į alkotesterį įpūtė 1,41 promilės. Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje jam nustatyta kaktos žaizda, informuoja Vilniaus policija.

Nuostolius turės atlyginti pats

Kaip portalui 15min pranešė įmonės „CityBee“ Transporto skyriaus vadovas Svajūnas Aliukonis, sudaužyto „Porsche“ rinkos kaina – 50 793 Eur. Kol kas neaišku, ar jis sugadintas nebepataisomai.

„Visi „CityBee“ klientai, pradėdami naudoti mūsų paslaugas, sutinka su naudojimo sutartimi, kurioje nurodoma, kad griežtai draudžiama vairuoti būnant neblaiviam.

Klientui, kuris pažeidžia šią nuostatą, skiriamas 300 EUR sutarties sąlygų nesilaikymo mokestis. Kadangi autoįvykio kaltininkas buvo neblaivus, draudimas nedengs šio įvykio nuostolių, tai turės padaryti avarijos kaltininkas“, – sakė S.Aliukonis.

Jis priduria, kad vaikinas visam laikui neteko galimybės naudotis įmonės paslaugomis.

„Tenka apgailestauti, kad yra vairuotojų, kurie nesupranta, kodėl negalima sėsti už vairo neblaiviems ir kad vairuodami jie yra atsakingi ne tik už save, bet ir už aplinkinius. Laimei, žmonės šios avarijos metu smarkiai nenukentėjo“, – sakė „CityBee“ atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius