Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinėje senjorė bandė pralįsti pro užsidarantį užkardą, spustelėjo akseleratorių ir apvirto

Lietuvos kelių policijos tarnybos (LKPT) pirminiais duomenimis, birželio 28 d. (ketvirtadienį), šalies keliuose įvyko 15 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 17 žmonių. Tarp sužeistųjų – 2 nepilnamečiai. Kuriozinis įvykis nutiko sostinėje, kur senjorė vairuotoja sugebėjo apvirsti namo kieme.
Sostinėje, namo kieme apvirto automobilis
Sostinėje, namo kieme apvirto automobilis / LKPT nuotr.

Kaip praneša LKPT, 7.21 val., Vilniuje, Saltoniškių g., 70-metė moteris, įvažiuodama į pastato teritoriją, bandydama išvengti susidūrimo su besileidžiančiu šlagbaumu, paspaudė akseleratoriaus paminą, norėdama spėti patekti į teritoriją, dėl to nesugebėjo suvaldyti ir laiku sustabdyti vairuojamo automobilio, šis atsitrenkė į pastato sieną ir apvirto ant kairiojo šono. Eismo įvykio metu nukentėjo vairuotoja, ji buvo pristatyta į ligoninę.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, 00.06 val. Panevėžio r., Krekenavos sen., Žibartonių k., 39 m. vyras vairavo automobilį „VW Passat“, būdamas neblaivus, kai jam nustatytas 2,23 promilių girtumas, nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į priešpriešiais atvažiavusį automobilį „VW Golf“, pastarojo vairuotojas buvo sužeistas ir gydomas ambulatoriškai.

6.12 val., Radviliškio r., kelyje Panevėžys–Šiauliai, 56 m. vyras, vairuodamas automobilį „Fiat Ducato“, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje kliudė 44 m. pėsčiąją, kuri dėl patirtų sužalojimų paguldyta į ligoninės reanimacijos skyrių.11.00 val., Radviliškyje, S. Dariaus ir S. Girėno g., nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje buvo partrenkta 57 m. moteris, kuri dėl traumų gydoma ambulatoriškai.

13.00 val., Vilniuje, Eišiškių pl., automobilis „Toyota Avensis“, vairuojamas 65 m. vyro (nustatytas 0,17 prom. blaivumas), apsisukdamas, susidūrė su važiuojančiu tiesiai automobiliu „Renault Master“, vairuojamu 19-mečio vaikino. Eismo įvykį sukėlęs vairuotojas buvo pristatytas į ligoninę.

16.00 val., Kaune, Aukštaičių g. ir P. Višinskio g. sankryžoje automobilis „Audi A 6“ vairuojamas 34 m. vyro, kertant sankryžą nedavė kelio iš dešinės pusės atvažiuojančiam kitam automobiliui „AUDI A2”, kuris po susidūrimo tapo nevaldomas ir atsitrenkė dar į stovinčius 2 automobilius bei apsivertė. Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio 75 m. vairuotojas, kuris buvo pristatytas į Kauno klinikas.

16. 47 val., Vilniuje, Buivydiškių g., 33 m. moteris, išvažiuodama iš namo kiemo į Buivydiškių g., nedavė kelio šaligatviu važiuojančiam 30-mečiam dviratininkui jį partrenkė ir sužalojo, vaikinas paguldytas į ligoninės traumatologijos skyrių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius