Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Su ugnimi žaidę vaikai supleškino šeimos namą Panevėžio rajone

Šeštadienio pavakarę Panevėžio rajone, Užkalnių kaime liepsnojo gyvenamasis namas. Gaisro metu aukų išvengti pavyko, tačiau pastatą ugnis suniokojo beveik visiškai.

Apie gaisrą ugniagesiams pirmasis pranešė netoliese gyvenantis kaimynas. Jis teigė iš pradžių pamanęs, kad dūmai rūksta iš kaimynų kamino, tačiau pažiūrėjęs atidžiau įsitikino – namas dega.

Vyras nedelsiant nuskubėjo pas kaimynus ir padėjo gyventojams evakuotis iš degančio namo. Iš liepsnojančio pasato pavyko išsigelbėti visiems žmonėms, kurių gretose buvo ir neįgalių bei sunkiai vaikštančių asmenų. Medikų pagalbos neprireikė niekam.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Gaisras Panevėžio rajone
Tomo Markelevičiaus nuotr./Gaisras Panevėžio rajone

Atvykę ugniagesiai namą jau rado liepsnojantį atvira ugnimi. Per gaisrą įgriuvo namo stogas, išdegė ir vandeniu buvo sulietos vidaus patalpos.

Žmonės iš degančio namo tespėjo išnešti dujų balioną ir televizorių.

Nelaimės priežastys paaiškės po tyrimo, tačiau gyventojai atviri – gaisrą veikiausiai sukėlė šeimos vaikai, žaidę su ugnimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius